fbpx

Finante personale

Ca tot e la moda sa iti faci planuri de viitor din acest punct de vedere, ca tot se fac atatea seminarii pe tema asta (offline si on-line), ca ii fain sa visezi cu ochii deschisi ca un retard, m-am hotarat si io, ca tat omu’, purtator de laba … laba a piciorului legata doar de doua membre verticale, sa imi infaptuiesc si io un astfel de plan.

In primu’ rand, ca sa poti sa faci asa ceva traba sa faci o lista cu ceva cehestii care iti plac / (Slash de la Gun’s and Roses) nu iti plac. No, si ca sa fiu succint (asta ii primu’ lucru pa care traba sa il faci, sa vorbesti pompos) o sa va spun ca imi place sa lucru (da’ numa cand am io chef) si tot odata imi place la nebunie sa frec menta.

No’, deci pa baza celor expuse, visu meu ii sa lucru cand vreau io, ce vreau io, unde vreau io si mai ales cat vreau io … pentru a putea realiza acest lucru, trebuie sa fiu liber din punct de vedere financiar … adica sa am bani garla, ca sa nu zic cacalau, sa ma doara’n pulpa calului de cele ce se intampla’n lume.

No’, si stand io asa pa buda tron si cujetand la acest mic neajuns (nu am banii necesari sa imi urmez visu’ susnumit), m’am hotarat ca pana la maxim (vorba aia, maxim am zis) 40 de ani sa realizez acest lucru’ … amu’, nu ma intrebati cum o sa reusesc … ca va spun, nu de alata, da sunteti de treaba!

moneda aur

Asadar, tot ce aveti de facut, e extrem de simplu, in primu’ rand trebuie sa aflati ce vreti de la viata, dupa care …  @%$^!*#!@^#!(@)!(#(!&#()!

Restu’ in episodu urmator!


9 comments
  1. Idei pentru a prospera, probabil iti vor da multi. Incearca sa le urmezi doar pe cele care vin de la oameni ce au si reusit. Sunt o groaza de tipi care predau “stiinta imbogatirii”, dar daca te uiti mai atent, lor nu prea le-a iesit.

  2. Pot să-ntreb şi eu ce legătură au monedele austriece cu reţeta succesului?
    Vine oare succesul din Austria? Ioi… apoi dacă-i aşa zî-i c’amu iau 102-u pân’ la gară şi direct la Viena m-opresc p’ormă.
    Sau pân’ la asta mai trebuie să %¤#”%#¤%”#¤%”#¤%#”¤&%/&%#/%&¤#%¤”#%#¤”%¤ ?

  3. Pingback: avemblog.net

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Sculer-matriter

Next Post

Mos Nicolae,

Related Posts

Vacanta?

In stresu’ cotidian, si caldura anihilata de catre aparatu’ de aer conditionat, pe calea undelor, si a vibratiilor,…
citește mai mult