fbpx

FISC. Clujul avea nevoie de asa ceva!

Domnule Boc, va rog sa va reganditi prioritatiile!

Am fost aseara la gala de deschidere, a fost plin ochi! Atat de plin incat oamenii stateau pe scari, pe scaune improvizate si chiar in picioare! A fost o seara minunata, de care Clujul avea nevoie.

Clujul a trecut, sau cel putin asa imi place mie sa cred, de stadiul festivalurilor de bere, care se tin la sala sporturilor, unde poti sa mananci mititei si sa bei bere in pahar de plastic!

Clujul a ajuns la nivelul in care poate sa sustina un festival care sa se desfasoare in casa de cultura, in teatru, in sali de cinema, la Bontida, pe valea Garbaului, etc. Clujul are nevoie sa finanteze astfel de proiecte! Nu e normal sa dea o carca de bani (37.000 EURO) pe artisti obscuri, la care mai adaugi si costurile scenei (20.000 euro) plus multe alte cheltuieli.

Nu e normal ca un festival de avengura FISC-ului sa nu primeasca finantare de la consiliul local, in conditiile in care ei, pentru o singura seara din cadrul Zile de Cluj, au cheltuit cel putin 60.000 EURO!

Domnule Boc, va rog sa va reganditi prioritatiile!

Ce beneficiu v-a adus seara respectiva? Cati turisti au venit in Cluj pentru ea? Cata lume a vorbit de evenimentul respectiv (pozitiv)? Ce incasari au facut firmele locale de pe urma acestei seri? Cu ce a ajutat orasul in lupta pentru Capitala Cultural Europeana?

Si apoi puneti-le in balanta cu FISC. Cu filmul Usturoi si cu alte proiecte care au primit finantare cat sa-si cumpere o cafea, sau chiar deloc!


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cluj! Te trimit la FISC!

Next Post

E cool sa bei alcool!

Related Posts