fbpx

Cititorii ma agaseaza pe strada

Ma, nu mai stiu daca v-am spus sau nu, dar io m-am potolit in ceea ce priveste agresivitatea la volan. Asa mi-o venit mie intr-o zi. Am scos bata de basebal din portbagaj si am dus-o in casa. Nu stiu de ce. Asa am considerat io ca-i mai bine.

No, cu atitudinea asta zen ma plimb prin Cluj. Plin, plin de iubire. In una din zilele ce tocmai or trecut, ma plimbam io linistit, cand un taxi alb imi pune o frana brusca in lateral, in timp ce i se blocase claxonu’.

intersectie

Om de treaba cum mi-s, si plin de zen, ma uit la el, si vad, printre dinti, ca incearca sa-mi spuna ceva. Neintelegand exact ce vrea sa zica, ii fac cateva semne si apoi trag pe dreapta ca sa-i explic regulile de circulatie.

Vazand ca sunt asa dornic sa-l invat, taximetristu opreste masina in spatele meu si plin de entuziasm incepe sa-mi spuna tot felu de adjective, caracterizari foarte colorate, atat mie cat si mamei mele si la final, ca sa imi arate ca e un elev extrem, extrem de recunoscator, ma intreaba daca stiu cine e el.

Eu, fiind un profesor extrem de cautat in aceasta lume, ii spun umil, ca nu. Nu foarte bucuros, pe semne ca facuse ceva laudabil si trebuia sa-l stiu, imi spune ca-i politist. Acum, eu recunosc, nepoliticos, ma pun pe un ras isteric, si in timp ce el dadea telefoane la colegii lui sa vina sa-mi multumeasca pentru ca exist, il intreb, cu lacrimi in ochi de la atata ras, daca mi-a citit articolu.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Supradoza…

Next Post

Toate la timpul lor

Related Posts

BCR, refinantare?

Printre ei, si eu. Si bineteles, ca primu’ pas, a fost catre BCR, ca doar la ei aveam creditu’ (ma gandeam ca scap de niste comisione: gen taxa notar, ipoteca … ca plm, se putea face un act aditinal), asa ca imi depun dosaru’, si imi spune ofiteru’ de credit ca ii pa vine, te refinatezi clar, in doi timpi si trei miscari, asteptam numa sa vina cu stampila rosie de la Bucuresti pa el … tate’s bune, nu iti fa griji … si vine, cu stampila rosie, da nu aia buna, aia cu respins, si incep sa fac scandal, ca de ce … de ce plm ati respins dosaru’? Fiti domni si dati’mi un motiv. Ca doar va obliga legea, voi imi cereti mie aia, aia si aia, daca le indeplinesc imi dati creditu’, nu? No’ io am plus aia, plus aia, si plus aia, de ce nu imi refinantati creditu’? … si toata chestia asta o durat vreo’ 3 luni, am facut vre’o 3 plangeri .. fara sens, acelasi raspuns cretin: nu va incadrati .. si io ii intrebam ce anume nu e bun …
citește mai mult