fbpx

Daniel Mădălin Răduță – Un om, un destin, o lupta!

daniel

Campania de strangere de fonduri nu e nici pe departe de a fi gata (din pacate), momentan sunt stransi 90.202 €, mai e cale lunga pana la 150.000, dar va spun ca sunt sperante (si asta cu ajutorul nostru a tuturor, sa nu uitam ca leu cu leu se face suta!) destul de mari, datorita faptului ca se va organiza la Timisoara o licitatie. Evenimentul va avea loc in data de 27 februarie 2010, la Hotel Timisoara, in sala Londra, incepand cu ora 19:00.

Cei care doresc sa participe la acest evenimet caritabil, sunt rugati sa isi confirme prezenta la adresa de mail pentru.viata.tm@gmail.com, sau intre orele 12:00 – 20:00 puteti sa sunati la nr. de tel. 0721 907 155.

Cei care nu au facut-o inca, pot sa doneze:

Prin telefon apelabil doar din reteaua Romtelecom
0900 900 115 donatie de 5 Euro sau 0900 900 110 donatie de 10 Euro
În conturile deschise la Banca Transilvania (detalii aici):
EUR: RO72BTRL06404201F02712XX
RON: RO57BTRL064013HAF02712XX

Am si eu o satisfactie personala, am reusit sa fac o mica donatie, si in plus licitatia a avut un succes nesperat de mare, tabloul vandandu-se cu 800 RON, doresc sa ii multumesc pe aceasta cale doamnei Diana (nu am sa dau mai multe detalii despre ea, din respect si confidentialitatea de care a dorit sa aiba parte) pentru generozitatea dansei, si nu in ultimul rand pentru marea mariminie de care a dat dovada.

Si, in incheiere, vreau sa va reamintesc o intrebare:

Faci ceva pentru aproapele tau?

Cine este aproapele tau?

Persoana pe langa care treci pe strada si nu o observi, persoana din celalat capat a lumii de care nici nu ai auzit, prietenul amicului varului sotiei mamei lui icsulescu! […] Normal ca nu il ajuti daca nu ai auzit, dar daca ai auzit…VREI? esti dispus sa faci ceva…orice…cat de nesemnificativ (poate parea pentru tine, dar cu un impact extraordinar asupra problemei lui)?


6 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

MNOPRSTŢ

Next Post

Pentru ca …

Related Posts

Spune’mi ce lucrezi

Zilele astea am fost extrem de activ pe google, nu pe google +, ci pur si simplu pa google, cautand oferta pentru petrecera unui concediu de vis, de numai 7 nopti, intr’o locatie mirifica, evident ca pe malu’ marii, in acest caz Adriatice, sa nu fie la mai mult de 1.000-1.200 km distanta de Cluj, cazarea sa fie undeva in apropierea plajei, un maxim 5-600 metri, si evident sa nu ma coste pe mine si pe buburuza mai mult de $. Ca sa incep povestea cum trebe, vreau sa va spun ca am ajuns sa caut pe gugal, din cauza ca la toate agentiile de turism la care am fost, nu au putut sa’mi indeplineasca cerintele … adica, daca eu vin cu o lista bine facuta de acasa, de ce imi faci propunere cu 50% mai scump decat bugetu’ alocat?
citește mai mult