fbpx

Daniel, cred că nu am înțeles eu rolul bisericii!

Îmi permiți să-ți spun Daniel, da? Adică nu te superi pe mine, dar chiar mi-am pierdut respectul față de tine. 

Văzându-ți și ascultându-ți discursul în care îți ceri scuze, nu pot să nu mă gândesc cât de miserupist ești. Serios acum, cum poți ca în propoziția în care îți ceri scuze să spui că au fost răstălmăcite vorbele. Pe bune acum!

Și, dacă e până aici, nici măcar nu mă interesează dacă au fost sau nu răstălmăcite, mă interesează ce ați făcut, voi, ca instituție (nu îmi da exemple punctuale de duhovnici care sunt oameni și au ales să ajute, cum pot ei mai bine)? Ce ați făcut pentru a alina suferința… nu doar a celor implicați direct, cât și a noastră, a celor ce eram la sute de km distanță, dar care am pierdut un prieten, sau care pur și simplu am fost șocați de cele întâmplate?

Te rog, spune-mi, de ce ați refuzat să spuneți o rugăciune cu noi la #Colectiv? Știați că sataniștii asta fac în fiecare seară la proteste, spun Tatăl nostru? De ce ați refuzat să aprindeți o lumânare, că doar știați că mii de oameni asta fac în fiecare seară în fața clubului și nu numai? De ce ați refuzat să consiliați oamenii, că până la urmă ăsta e unul din rolul bisericii, să ajute oamenii, cel puțin cu o vorbă bună, când se află la anaghie?

Trăiți în cercul vostru strâmt și credeți că lumea s-a întors împotriva lui Dumnezeu, că tinerii din ziua de astăzi nu mai cred, că sunt atei… vă înșelați amarnic, nu mai credem în biserică, în instituție, în clădirea aia construită din piatră și lemn în care voi v-ați făcut scaune poleite în aur și din care refuzați să ieșiți și să păstoriți oameni. Nu mai vrem să avem de-a face cu voi!

Pe bune acum, ce-i prostia asta de mesaj?

Featured image via observator.tv


4 comments
  1. dane imi pare rau dar cand ma uit cum il filmeaza din doua unghiuri, cum citeste de pe prompter, cum isi face reclama la programele pentru tineri nu pot sa nu rad ba.. nu pot, dar din pacate eu nu ma asteptam la altceva. Dupa ce am citit articolul nu pot sa nu ma intreb in ce tara ai trait pana acum…
    Capu sus, poate se schimba ceva pana la urma!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Vreau să protestez, minunat!

Next Post

MK 4 IT – primul eveniment de marketing dedicat companiilor de IT din Cluj

Related Posts