fbpx

Dăm startul ediției cu numărul 3 a proiectului #ClujX

Anul 2016 a început în forță în ceea ce privește lupta pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Cluj-Napoca, Baia Mare, Timișoara și București sunt orașele finaliste. Partea bună este că la începutul anului, ministrul culturii a anunţat că va iniţia un fond pentru susţinerea oraşelor care au candidat pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în sensul sprijinirii financiare a unor iniţiative cuprinse în aplicaţiile fiecărui oraş.

#ClujX, proiectul pe care l-am inițiat împreună cu Gabriel pentru a susține orașul Cluj-Napoca în lupta pentru titulatura din anul 2021, a ajuns la ediția cu numărul 3. Iar mâine îi dăm startul.

Anul acesta, spre deosebire de anii trecuți, de edițile precedente, avem un concept nou (vom vizita și orașele din RO: Baia Mare, București și Timișoara), ne-am schimbat tema de pe site și domeniul (am trecut de pe domeniul cjx.ro pe clujx.com)

În această ediție îi avem invitați pe:

Vă așteptăm cu sugestii legate de locuri pe care să le vizităm, localuri pe care să le testăm, oameni pe care să-i întâlnim, din fiecare oraș în parte. Vă așteptăm să ne vedem și cu voi, noi plecăm mâine, 23 martie 2016 în Baia Mare , luni 28 martie în București și duminică, 10 aprilie 2016 în Timișoara. Dați-ne un semn.

cjx2016Vă așteptăm să ne citiți, share-uiți, încurajați, certați, felicitați.

Folosiți cu încredere htagul #ClujX atât pe Facebook, Twitter cât și pe Instagram. Tot acolo ne puteți urmări, iar pe clujx.com ne puteți citi articolele serioase (cum este cel publicat chiar astăzi: INTERVIU CU FLORIN MOROȘANU DESPRE CLUJ – CAPITALĂ CULTURALĂ EUROPEANĂ 2021) cât și cele mai puțin serioase.

Dacă doriți avem pregătite bannere de susținere și imagine pentru facebook cover, le găsiți aici.

cjx-ceapa

#ClujX este un proiect al Asociației Bloggerilor Clujeni împreună cu Asociaţia “Cluj-Napoca – Capitală Culturală Europeană”, realizat cu sprijinul TNT RomaniaBanca TransilvaniaKrokantzyTelenavTintagOrange RomâniaDaisler Print HousedeScris Penshop și Class Fiscal Consulting.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Tibi Ușeriu a câștigat locul 1 la maratonul arctic 6633 Ultra

Next Post

Refugiați = teroriști

Related Posts