fbpx

Cum ai reactiona?

De mult, de foarte mult timp ma gandesc la o anumita faza. La cum ar reactiona interlocutorul meu, in urma unei actiuni de-a mele… poate, ma ajuti tu, cu un raspuns.

In ultima perioada, ultima perioada insemnand vreo 10 ani, urmaresc cu mare interes reactiile oamenilor la anumiti stimuli externi. Cand am timp stau si ma uit la oameni. Asa imi place mie, sa-i vad cum se comporta, ce fac, cum reactioneaza.

Bun, sa revenim… Visul meu.

Sa presupunem ca esti intr-o camera inchisa, unde nu va vede/aude nimeni, cu un bun prieten de-al tau si discutati. Discutati pasional, despre un subiect interesant pentru amandoi.

Si discutati, sa fabulati, si totul decurge extraordinar de bine, si va dati seama ca sunteti pe aceiasi lungime de unda, si va completati frazele unu altuia (repet, sunteti intr-o incapere doaur voi doi,m tot ce discutati/faceti acolo, ramane acolo… nimeni nu va vede/aude)

Bun, si dupa ore intregi de discutat, la un moment dat, inmijlocul discutiei (foarte important, in mijlocul discutiei) interlocutorul tau iti da o palma sanatoasa peste fata, dupa care isi continua discutia, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

Cum ai reactiona? Ce ai face?

De ceva vreme, ma bate gandul, din ce in ce mai tare, sa testez treaba asta…


5 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

N-am rabdare…

Next Post

Ofer o invitatie la Cupa Davis!

Related Posts