fbpx

Comanzi mancare acasa?

Poate o sa vi se para ciudat faptul ca am incadrat acest articol in categoria “In oras”, dar, din punctul meu de vedere, aceasta e categoria in care se incadreaza. Indiferent ca sunt la birou (si nu am timp sa mai merg sa mananc in oras) sau sunt acasa (cu musafiri, sau doar eu si buburuza), nu odata mi s-a intamplat sa imi comand mancare.

Cum eu mi-s gingas… poate e exagerat sa zic ca-s gingas, mai degraba sunt o persoana care-si respecta mancarea, stomacul. Nu manac orice (voi, cei care ma cunoasteti, care ati citit mai mult decat un articol, stiti lucru asta) si prin asta ma refer atat la calitatea din punct de vedere nutritional, cat si la calitatea gustului.

Pentru mine mancarea e… un festival!

Asdar, mi se pare cel putin normal, sa am niste locuri, testate, de unde sa-mi comand mancare… la domiciliu.

  • Zebra catering Cluj e primul pe lista. In ultima perioada am comandat tot de la ei si nu am avut nimic de comentat… ba mai mult, ciorbele lor sunt exceptionale.
  • Pizzeria Gino’s e printre singurele de unde imi mai comand pizza… cand am pofta de asa ceva. E drept ca pizza nu e una din felurile de mancare dupa care sa ma dau in vant, dar se intampla sa ma mai apuce poftele!
  • De la Ristoro catering am mancat ieri un gulyas senzational. Cel mai bun pe care l-am mancat in Cluj.

Cam atat pot sa recomand… am ales ca in acest articol sa scriu doar despre localurile testate de mine si care au trecut de proprile-mi exigente. Dar, pentru ca mi-s dornic de a testa, sunt dornic sa-mi inund papilele gustative cu explozii gustative, as aprecia daca imi lasati un comentariu in care sa-mi spuneti:

De unde va comandati voi mancare

Indiferent ca sunteti din Cluj Napoca sau nu (nu se stie niciodata cand o sa fac o vizita de mai mult de o zi in orasul vostru si o sa vreau sa testez propunerea voastra).


3 comments
  1. Recomand sa incerci macaro o data pizza de langa Bid din manastur. Hmmm, imi scapa numele dar e chiar pe colt, langa Big, intr-un chiosculet de tabla. Au un blat absolut senzational

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Comedy Cluj, recomandare pentru 18, 19, 20 si 21 octombrie 2012

Next Post

Cand aveti de gand sa puneti mana de la mana si sa-mi faceti statuia aia?

Related Posts