fbpx

#ClujX – numa’ azi nu e maine!

#ClujX este un proiect venit din partea comunității bloggerilor clujeni, pentru susținerea candidaturii Clujului la titlul „Capitală Culturală Europeană 2021”, prin promovarea orașului ca destinație turistică, oraș Capitală Europeană a Tineretului 2015 și ca posibilă viitoare Capitală Culturală Europeană.

CJX.ro – Cluj Checks In at Europe

Suntem pe ultima suta de metri, site-ul e sus (dati un ochi peste el si spuneti-mi cum vi se pare, eu unul sunt foarte incantat), astazi e lansarea oficiala a site-ului.

Masina oficiala e aici si e pregatita de drum. Impachetam bagajele, ne punem periutele de dinti, ne luam sacosa cu intrebari, rucsacul cu energie si doza de buna dispozitie, pentru ca in 19 zile plecam. Pana atunci mai strangem ultimii banuti, pentru ultimele chestii neplatite.

clujx

Ne propunem să ajungem în 16 orașe, foste, actuale și viitoare Capitale Culturale Europene. Dorim să aflăm ce înseamnă pentru fiecare dintre aceste orașe candidatura sau titlul european – ce transformări aduce în viața locuitorilor, cum se dezvoltă scena culturală locală, și ce schimbări s-au produs în înfățișarea și infrastructura orașului. Ne vom întâlni cu membri ai echipelor care au organizat evenimentele din cadrul Capitalei Culturale Europene și vom sta de vorbă , în stradă, în parcuri și în cafenele, cu oamenii orașului, să aflăm experiența lor legată de candidatura și desfășurarea Capitalei Culturale Europene.  In același timp, avem șansa de a promova Clujul peste tot pe unde vom poposi și de a pune Clujul pe harta Capitalelor Culturale Europene! – Gabriel Aldea

Site-ul CJX.ro va fi arhiva dinamica a intregii experiente de a descoperi lumea capitalelor culturale europene, prin articole, linkuri, materiale video, fotoreportaje, comentarii etc.

Primăria Cluj-Napoca si Asociaţia „Cluj-Napoca – Capitală Culturală Europeană” sunt partenerii oficiali ai acestui proiect. Finanțarea proiectului este asigurată prin sponsorizări.

CJX.ro este un proiect al bloggerilor clujeni împreună cu Asociaţia “Cluj-Napoca – Capitală Culturală Europeană”, realizat cu sprijinul TNT Romania, Traveo.ro, Sam Mills Distribution, Skobbler si Orange Romania.

Personal vreu sa le multumesc fetelor de la Class Fiscal Consulting pentru faptul ca mi-au suportat intrebarile, ineptiile si stupizeniile, cu asa profesionalism si echipei Mediatic care s-a ocupat de realizarea site-ului cjx.ro!

Suntem gata de drum!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cupa liceelor. Azi finala mica, mare si meci demonstrativ!

Next Post

Evenimente speciale la TIFF.13

Related Posts