fbpx

Cine ne mai informeaza?

Ca Genţiana Dobre  de la Libertatea o scris o stire, chiar pe prima pagina a ziarului tiparit, era cumva de astept… Nu din partea mea, ci din partea sefilor de la ziar.

Genţiana DobreDar faptul ca restul publicatiilor nici macar nu s-au sinchisit sa dea un telefon (exceptand pe Catalin Maruta – Happy Hour), ca sa auda si versiunea inculpatului, ca sa nu zic ca sunt o gramada de ziare in Cluj care ar fi putut sa verifice versiunea acuzatului, inainte de a scrie

Mi se pare de-a dreptul trist!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

 1. Val Vesa says:

  Venind proaspat dupa magaria facuta de boul care a dat “stirea” cu “mama fondatorului Trilulilu…”, asta nu arata decat faptul ca multi cacati scriu si se cred jurnalisti, dar in realitate mai bine ar merge sa-si faca ei o laba frectie.

  • Dan Ciulea says:

   Nu am pretentia de la Genţiana Dobre sa scrie ceva stire (daca te uiti pe news keeper o sa vezi care acet o stire bomba pe luna), dar torusi, ziarele din Cluj nu s-au gandit sa investigheze putin problema asta?
   Si pe langa asta, ca nu or investigat, monitorul de Cluj preia stirea falsa, la o zi intarziere (nici nu ma leg de gramatica lor)…

   Ce continut avem?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.