fbpx

Cine ne mai informeaza?

Ziceti voi!

Ca Genţiana Dobre  de la Libertatea o scris o stire, chiar pe prima pagina a ziarului tiparit, era cumva de astept… Nu din partea mea, ci din partea sefilor de la ziar.

Genţiana DobreDar faptul ca restul publicatiilor nici macar nu s-au sinchisit sa dea un telefon (exceptand pe Catalin Maruta – Happy Hour), ca sa auda si versiunea inculpatului, ca sa nu zic ca sunt o gramada de ziare in Cluj care ar fi putut sa verifice versiunea acuzatului, inainte de a scrie

Mi se pare de-a dreptul trist!


2 comments
  1. Venind proaspat dupa magaria facuta de boul care a dat “stirea” cu “mama fondatorului Trilulilu…”, asta nu arata decat faptul ca multi cacati scriu si se cred jurnalisti, dar in realitate mai bine ar merge sa-si faca ei o laba frectie.

    1. Nu am pretentia de la Genţiana Dobre sa scrie ceva stire (daca te uiti pe news keeper o sa vezi care acet o stire bomba pe luna), dar torusi, ziarele din Cluj nu s-au gandit sa investigheze putin problema asta?
      Si pe langa asta, ca nu or investigat, monitorul de Cluj preia stirea falsa, la o zi intarziere (nici nu ma leg de gramatica lor)…

      Ce continut avem?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Moves. Cat mai mergi pe jos?

Next Post

Restaurant Wok’n Roll, Cluj Napoca

Related Posts