fbpx
Staropramen

Chef D’Artagnan ne gătește la Jazz in the Park 2018

În cadrul Jazz in the Park, Chef D’Artagnan va avea sesiuni de gătit în care, alături de echipa sa, va reinterpreta patru tipuri de burgeri românești. Creați special pentru iubitorii de preparate savuroase, burgerii vor completa cele patru sortimente de bere Staropramen: Blondă, Nefiltrată, Granat și Dark. Cei care vor să descopere cele mai inspirate asocieri pot scana cu ajutorul unui totem special sortimentul de Staropramen pe care au ales să îl savureze. Apoi vor fi direcționați către van-ul care pregătește mâncarea potrivită sortimentului de bere ales și le va oferi rețeta preparatului în varianta printată.

Totodată, Staropramen a pregătit pentru publicul Jazz in the Park ocazia perfectă pentru a adăuga gust muzicii. Pe o scenă special pregătită pentru ei, iubitorii de muzică vor avea la dispoziție un set de tobe și un demo pe fundal, iar dacă vor reuși să țină ritmul pentru mai mult de 30 de secunde, vor fi premiați cu câte o bere.

De asemenea, toți cei prezenți în zona clădirii Casino din Parcul Central din Cluj vor găsi un Bazar Muzical ce va găzdui Piano Barul Staropramen. Odată activat pentru a interpreta o piesă, Piano Barul va turna automat bere în pahar. De altfel, în acest an, Jazz in the Park devine primul festival din România care folosește doar pahare reutilizabile, o inițiativă realizată cu sprijinul Staropramen.

Festivalul Jazz in the Park se desfășoară în prezent în mai multe spații din Cluj, între care și în Parcul Central, un spațiu redat oamenilor odată cu organizarea Jazz in the Park. Astfel, festivalul oferă clujenilor un nou loc în care să se bucure de natură, chiar în inima orașului. De asemenea, pe 25 iunie, festivalul se mută pentru o zi la Pata Rât, rampa de gunoi a orașului, pentru a atrage atenția asupra situației locuitorilor din această zonă.

„E al doilea an când ajungem la Pata Rât cu o scenă în cadrul festivalului. Am ales acest loc din mai multe motive. Ne-am propus, încă din primul an de când organizăm festivalul, să dăm un sens nou spațiilor publice, să promovăm muzica de calitate și să unim comunitatea în jurul unei idei, a unui scop comun. Credem în puterea culturii de a schimba, de a mobiliza comunitățile și de a produce schimbări în jurul nostru” , a declarat Alin Vaida– directorul festivalului Jazz in the Park.

Nu în ultimul rând, Staropramen își dorește să aducă momentele cu gust și celor care urmăresc festivalul de la distanță. Astfel, cu ajutorul lui Alin Vaida  –  directorul festivalului Jazz in the Park, cei care vor completa un scurt quiz pe platforma oamenisigusturi.ro, din care va reieși starea de spirit pe care o au sau pe care își doresc să o aibă, vor primi un playlist cu melodii recomandate de Alin Vaida.

Și pentru că mulți au prieteni care nu locuiesc în Cluj și totuși și-ar dori să participe la festival, Staropramen și Jazz in the Park s-au gândit să le facă o surpriză și să le aducă la festival prietenul cel mai bun. Prin intermediul unui concurs desfășurat pe Facebook, cei care au scris într-un comentariu la postarea de concurs numele prietenului care nu poate ajunge la festival din cauza distanței și au motivat de ce l-au ales, au avut șansa să câștige, prin tragere la sorți, premiul oferit în concurs: un bilet de transport la festival dus-întors, cazare și vouchere de consumație în perioada festivalului.

Staropramen continuă să susțină și în acest an evenimente din zone culturale precum muzică, cinematografie, teatru, și street food, atât prin intermediul parteneriatelor strategice, cât și prin intermediul platformei oamenisigusturi.ro.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Transilvania Robotix

Transilvania Robotix participă la competiția internațională Maryland Tech Invitational

Next Post
Jazz in The Park

Reguli generale și recomandări pentru momentele când participi la evenimente culturale

Related Posts