fbpx
Electric Castle

Meet me at the Castle. Electric Castle 2018

Electric Castle este primul festival la care am participat și am simțit cu adevărat ce înseamnă un festival. Ori de câte ori vorbesc cu cineva de evenimente, de festivaluri, le explic că există EC (prima iubire) și restul festivalurilor. Fiecare dintre ele au ceva fain, dar niciunul nu se poate compara, în inima mea, cu EC.

În 2013 am rămas impresioant de tot ce a însemnat EC: idee, organizare, locație. Morcheeba a fost singurul artist de care auzisem și-mi doream să o ascult / văd / trăiesc experiența de a lua parte la un concert

și acum mi se face pielea de găină când îmi amintesc cum dansam în ploaie alături de ceilalți nebuni.

Anul acesta EC au dus mai departe ideea de festival și au promis că se vor axa și vor investi și mai mult în experiențe: „O să avem circ, mai mult teatru, mai multe arte pe care oamenii să le consume la festival” – Andi Vanca.

Spre deosebire de orice alt eveniment muzical la care am participat, la Electric Castle decizia de a participa niciodată nu a fost luată datorită line-up-ului, cu toate că în fiecare an au fost artiști de renume, motivul principal a rămas experiența din cadrul festivalului. Experiență care pe an ce trece, cu fiecare ediție, este din ce în ce mai intensă.

LineUP EC 2018În altă ordine de idei, anul ăsta vreau neaparat să o văd pe Jessie J. Întreg line-up-ul îl puteți vedea aici

Ne vedem la Castel!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Piata Unirii - Romania Neimblanzita TIFF 2018 - Foto Marius Maris

TIFF 2018 în cifre și recorduri

Next Post
wizzair

Ghid practic: Cum să-ți pierzi avionul cu stil în Milano

Related Posts