fbpx

Caut o idee

Serios, sunt in cautarea unei idei!

poza

Am ramas uimit de Hakuna Matata.

Caut o idee la fel de geniala. Imi caut Hakuna Matata mea. Nu e vorba de bani, aia nu erau bogati. Nu e vorba de fericire, is fericit si acum. E vorba de genialitatea ideii. Presupun ca pentru voi poate nici macar nu e o idee faina… Tocmai de aia e geniala!

Voi v-ati gasit Hakuna Matata voastra?


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Visez la vechea cetate a Clujului

Next Post

Fug de lume!

Related Posts

Vorba multa …

Si, amu’ o sa imi spui ca de unde pana unde vorbesc eu … de pe ce pozitie? De pe pozitia de om cu doi ochi in cap’ ceva cenusa’ si doua coaie in boxeri. Am sa o iau cu inceputu’ … si nu o duc pana la capat ca nu are nici un sens … numa asa sa deschidem ochii bagati in curu’ ipocriziei: daca meri la magazin, si ala nu iti da bon, iar tu iesi ca o vaca din lanu’ cu lucerna, esti mai mult decat am spus adiniauri … sti de ce mai euglena verde? .. ai habar? … no’ pana nu iti revizuiesti comportamentu’ pe tema asta … pana nu intelegi cum functioneaza treaba cu conducerea … pana atunci, io zic sa iei o pauza, si sa continui in a te scapa in pantaloni, la alta masa!
citește mai mult
Apus in Rovinj

Dare to fail

Mi s-a părut extrem de drăguță provocarea lansată de către TEDxEroilor și anume să scrii/spui/împărtășești un eveniment care s-a sfârșit,…
citește mai mult