fbpx

Castigatorii!!!!!!!!

Ok, folosind serviciile random.org, am extras castigatorii … astfel, fara a mai sta pe tastatura, va prezint fericitii castigatori:

Invitatie Golden Circle: Catalin I si Kane

Bratara USB: Adriana si Cristian Gog

Tricou: Daniel Rus, Cezara, Dragosmone, Costi, Animaloo, Buburuza

Breloc Telefon: Todo, Panfiloiu Claudiu, JustF0rFun, Cecilia

Ii rog pe prefericitii castigatori sa ma contacteze la adresa de mail: ciulea_dan @ yahoo .com …ca sa ne punem de acord cu privire la inmanarea premiilor. In cazul in care nu sunteti din Cluj, si nici nu o sa ajungeti in Cluj in 2-3 Octombrie, o sa va trimit prin posta.

Cei din Cluj, presupun ca o sa ne intalnim Sambata sa va inmanez premiile si sa ciocnim o halba!


10 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Doua cuvinte…

Next Post

Studentimea…

Related Posts

Primu’

Ma, clar, in 2.000 (anu’ domnului),cand am aterizat io in Cluj, plin de increde in propriile mele forte, cunostiinte si relatii (ma rog asa credeam atunci), acum ii spun pura inconstienta, legata de absolut tot ce inseamna oras nou (amu’ nu mai zic la nimeni ca “nou” ii inutil, ca dora’ din Baia am plecat), primu’ lucru’ pe care l-am facut dupa ce m-am cazat in caminu’ III, din observator, a fost sa merg in cebtru’ orasului. Nu multi erau posesorii unui telefon mobil …, ia, stiu, amu’ in 2011, si coptilu’ de gradinita are macar un amart de telefon, ce ruleaza pe android, in schimb atunci … ce vremuri domnule …
citește mai mult