fbpx

Câștigă două abonamente, general acces, la NEVERSEA 2019!

Update: câștigătorul este Brebenel Nicoleta

Neversea înseamnă mai mult decât un festival de muzică, este o experiență trăită la malul mării, acompaniată de ritmurile răsăritului de soare. Înseamnă prieteni, plajă, energie pozitivă care nu ne consumă, ci ne încarcă. Înseamnă vacanță, zâmbete interioare care ne modifică aspectul și comportamentul.

Concurs: câștigă un abonament dublu la Neversea 2019

Nu o mai lungesc, pentru că sunt convins că știți exact ce se întâmplă la festival și vă doriți să mergeți, și trec direct în miezul problemei. Mai jos regăsiți condițiile pentru a participa la giveaway:

  • lăsați un comentariu la acest articol până în data 30 iunie 2019 prin care să-mi spuneți din ce localitate / județ plecați către festival și care este artistul favorit, cel pe care nu vreți să-l pierdeți
  • Câștigătorul abonamentului îl voi anunța în data de 1 iulie, acesta va trimite la finalul festivalului (cel târziu în data de 8 iulie 2018 un articol în care va povesti experiența trăită în cadrul festivalului. Acesta se va publica pe blogul ciulea.ro)

În prima ediție a festivalului, în 2017, concluzionam: ”E clar că festivalul Neversea va rupe normele, e clar că din ce în ce mai multă lume se va orienta astfel încât să combine concediul /  vacanța de vară cu participarea la acest festival. Oameni buni, țineți-o tot așa!”

Tot atunci am scris și un articol pe tema tot ce trebuie să știi dacă mergi la festivalul NEVERSEA, articol din care vă puteți inspira… în cazul în care aveți unele întrebări / nelămuriri.


17 comments
  1. Și Orastia(întoarsă de la Londra) merge spre Neversea! Kadebostany a făcut spectacole memorabile in trecut și nu cred că va dezamăgi nici de data aceasta, așa că nu aș vrea să-i pierd.

  2. Salut, Bucuresti. Vreau sa il vad pe Grasu xxl live cu band-ul. Dar nu doar pe el, insa sunt curios cum suna piesele cu intrumentele live

  3. Hello! In calitate de localnic veritabil, eu plec din Tomis Nord si ajung la plaja Modern(ambele in Constanta).Vreau musai sa ii vad pe Sean Paul si pe Jessie J.

  4. Hey!Plec din Harghita dorind sa-l vad pe Steve Aoki.La orice petrecere as merge,indiferent de starea mea de sprit,Steve Aoki reuseste sa ma ridice de pe scaun,cuprinzandu-ma imediat cu un vibe pozitiv.Steve e mai rau ca un drog:))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Dezvoltare personală: MMNW. Curs de producție muzicală

Next Post

Tot ce trebuie să știi legat de concertul lui Tom Jones la Cluj

Related Posts