fbpx

Call center

Pornim de la axioma ca imaginea alaturata nu e reprezentativa pentru acest departamentcall center Si nu doar ca nu e reprezentativa, dar acesti “angajati” au cateva reguli, pe care le urmeaza cu strictete, indiferent de “mediul in care se desfasoara.

Asadar, ieri, am avut deosebita placere de a suna la un astfel de departament, cu unicul scop de a cere factura ca sa pot platii. Trec peste magariile de care am avut parte pe persoana fizica, acolo e o alta discutie, nu am nevoie de factura (neaparat), dar cand e vorba de persoana juridica … aici e cu totul alta discutie… adica ma, statul ma obliga sa imi dai factura, asa ca … No’, in fine, sa nu o mai lungesc, va spun ca ieri am sunat, in calitate de reprezentant al firmei, sa cer factura (macar pe mail) pentru a o putea lista/platii … imi cere ala datele, ii dau, si imi spune ca nu sunt persoana de legatura.

Acum, io’ ce vina am, daca voi nu ati operat in baza de date? … sincer? ce vina am? … imi spune cineva cum sa imi inregistrez factura in contabilitate daca nu o am? … sau cum sa o platesc (si nu ma lua cu meri la caserie, ca te trezesti cu un sfant coborat de pe perete la tine in casa – ca doar nu de aia mi-amluat servicii de internet si internet banking ca sa imi misc curu la caserie!) … no’ in fine, trecem si peste asta, si ajungem la faza cu trimisu facturii pe mail …Nu se poate (ca nu sunt persoana de legatura) … pai cum nu se poate, ca doar iti dau o adresa de mail cu domeniu pe numele firmei … nu iti dau adresa de mail personala… adica vezi si tu ca nu fac spionaj, si vezi si tu ca te sun de pe numarul de telefon a firmei … intelegi…sau nu?

Oricum dupa cinci minute de parlamentare, fara nici o induplecare a co’vorbitorului, il intreb: da’ de unde sti tu ca vorbesti cu mine?… adica …daca io’ iti spun ca sunt icsulescu tu ma crezi si gata? … pai nu, ca punem cateva intrebari … intrebari care ne edifica …ha ha … zi o intrebare, sa vezi … iti demonstrez ca sunt persoana plecata din firma de acum 6 ani … aia care e trecuta ca si persoana de legatura …

Normal ca s’o imbufnat interlocutoru’ meu, si nu o vrut nici in ruptu’ capului sa imi trimita factura pe mail, ca nu sunt ala pe care il are el in baza de date … si la sfarsit ii spun: Esti constinet ca inchid acum telefonu’ si dau redail, vorbesc cu altcineva si ma prezint a fi icsulescu, persoana de legatura … asai? Si o sa primesc factura pe mail!

Zis si facut, inchid, resun, vorbesc cu o domnisoara, ii raspund la toate intrebarile si primesc factura pe mail … no, si acum, nu vi se par stupizi aia care fac aceste reguli … si mai mult si aia care le respecta cu asa de mare strictete …adica ma…nu cred ca sunt singuru’ care o patit asa ceva.


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Pentru cunoscatori

Next Post

Gataaaaaaaaaaaaa

Related Posts