fbpx

Asa DA! Spitalul de recuperare Cluj, sectia radiologie

Acesta e un articol din seria:

Daca se vrea, se poate!

Cu totii ne ferim de spitalele de stat, cu totii hulim spitalele de stat si medicii care presteaza acolo… Cu toate ca de multe ori ei sunt cei care ne salveaza viata.

De cele mai multe ori ii blamam pe buna dreptate, ii aratam cu degetul pentru ca la clinica privata se pot tine de programare, se pot comporta frumos, isi pot amenaja cabinetul astfel incat sa nu-ti fie scarba, chiar din contra, iti e mai mare dragul sa intri la ei… Iar la cabinetul de la stat e dezastru.

Ei bine, zilele astea am trecut pe la sectia de radiologie de la spitalul de recuperare (nu e nimic grav, un simplu control), pot sa va spun cu mana pe inima, ca am ramas mut, in sensul bun al cuvantului, de uimire.

De la modul in care am fost intampinat de catre asistenta doctorului, continuand cu grija la detaliile de care au dat dovada atat doctorul Bogdan Chiroiu cat si asistenta, la explicatiile primite atat in timpul procedurii, cat si dupa, la modul in care a “ambalat” rezultatele si le-a explicat, iar faptul ca am intrat in cabinetul lui fix la ora la care eram programati, iar la final am primit… Nu a facut altceva, decat sa exclam, dupa ce am iesit din curtea spitalului:

UAU! Asta s-a intamplat in Romania, la un spital de stat?


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ziele urmatoare, in Cluj

Next Post

Fetelor!

Related Posts