fbpx

Cu trenul prin viata

Lucram de zor la o prezentare pe care o aveam de sustinut in mai putin de jumatate de ora. Ma trezisem la ora 5 dimineata ca sa imi fac bagajul, sa ma urc in avion sa cobor si sa prind trenul care ma ducea la satucul de langa Zurich.

Cu laptopul pe masuta din tren, cu mintea focusata pe ecran, aud ca printr-un vis statia… era statia mea. Aici trebuia sa cobor, in mai putin de 10 minute aveam intalnirea. Apuc laptopul cu o mana, il inchid cu cealalta si fix inainte sa se inchida usile ma strecor printre ele si aterizez, in picioare, pe peron.

In secunda aia pe paleste un gand: bagajul… bagajul meu pentru sapte zile era in tren. Ce sa fac? Sa ma urc intr-un taxi si sa merg pana in statia urmatoare? Nu mai aveam timp, in mai putin de 10 minute aveam stabilita intalnirea. Merg la intalnire. Totul decurge perfect.

Ajung in camera de hotel, fac un dus si ma imbrac cu hainele de azi dimineata. Imi iau laptopul in mana, verific traseul trenului, vad ca are un pattern. Acelasi tren care m-a adus de la aeroport, in care mi-am lasat bagajul, avea sa mai treca inca odata prin gara mea in mai putin de jumatate de ora.

Ma hotarasc sa merg pana la gara, doar e Elvetia. Ajung in gara, trenul tocmai oprea, urc in vagonul meu, intru in compartimentul unde am stat azi dimineata, deschid trapa de sus… bagajul ma astepta cuminte.

*poveste adevarata traita de un amic

Oare cand o sa se intample si asta la noi? Sa ne gasim bagajul uitat in tren…


1 comment
  1. Cand Romania nu va mai fi locuita de romani… ca oricat ne-ar placea noua sa zicem ca numai tiganii fura si numai ei sunt de vina, adevarul e ca majoritatea romanilor nu ar fi ezitat sa plece si cu bagajul lasat in tren… tristul adevar asta e, ca doar in tari ca Elvetia se putea intampla asa ceva, sunt convins ca si in Spania, Italia sau Franta disparea, nu cred ca suntem singura tara cu astfel de probleme…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ma Monk-est!

Next Post

Unde sunt preotii?

Related Posts