fbpx

Am revenit de la Govora …

beach_club_petrovac

Asta asa ca sa il parafrazez pe groparele (caruia ii multumesc pentru timpul acordat blogului meu, tot odata le multumesc si celorlalti dinozauri din blogosfera: chinezu si Stefan – ca au avut bunavointa de a posta acilea pe blog).

No, si só gatat si concediu asta ( o fo lung acolo si scurt aici – daca intelegi ce vreau sa spun 😀 ) …

Bai, ce sa va spun? .. api, pot sa spun ca obosat si plin de apa, odata ajuns in tara (undeva pe la ora 12 noaptea, am trecut granita la Moravita), am pus pe radio … sa mai aud si io dulcele grai a nostru’(nu de alta, da acolo am fost luati drepti turisti rusi) … si or si inceput astia sa imi povesteasca ce bine e intara, ca Vintu’o fo’arestat, da io’si dat drumu’, ca bancile sunt bestiale, si statul si mai grozav, o inventat semnarea de contracte prin acord tacit (no’ce fain, asa am aflat si io’ca mi-am semnat un act aditional prin neprezentare … tulai Veta c inventie or mai facut) … si tot felu de chestii din astea care te face sa te intorci in tara, sa dai tot ce poti tu pentru aceasta minunata comunitate, care este situata pe un minunat teren … numa ca dupa cate am observat io, is cativa de la bucale, care or’cam minat terenu’asta … poate is io’ umpic subiecti8v … ca no’…. am mintea odihnita …

In fine, oi incerca sa nu va tin la curent cu stirile care au loc in Romanica, si pe cat posibil (daca ma lasa gandurile mele in pace) o sa va scriu despre experientele de prin concediu … asa ca, va spun:

Bine v-am regasit!


4 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Basul …

Next Post

Ursus Cluj Fest

Related Posts