fbpx

Am fost servit …

Ieri, am fost la cel mai cel, cea mai cea, hoo hoo … restaurant din Cluj … poate din tara, Europa..si chiar lume!!!!!!!! … Am fost servit de catre cei mai buni:

trupa de umor comedica

Aceia dintre voi, care din quasi motive, nu au reusit sa ajunga la marele evenimet, vreau sa va spun, ca… sa nu va luati de mine, nu eu sunt de vina ca nu a-ti venit, dar, ati pierdut 10 ani din viata … si darorita fapului, ca eu sunt bun … si vreau sa va ajut, sa va prelungesc durata de viata … pentru ca tin la voi, si vreau sa duceti o viata sanatoasa, lunga si plina de impliniri, va prezint o mica bucatica:


Si, pentru ca sunt adeptul “vorba multa saracia omului”, nu vreau sa va mai tin foarte mult, va mai spun ca, toti au fost extraordinari … de Nicu Bendea nu are sens sa va mai spun….se stie! … de Andrei, la fel … nu pot sa spun decat ca: e moldovean???? …cei noi si cei vechi au depasit asteptarile mele exigente …DAR, surpriza serii, pentru mine – normal ca pentru mine, ca doar vorbesc din punctu’ meu de vedere, a fost …va spuneam eu mai demult ca eu nu spun nimic … ei bine, acum nu ma mai pot abtine, si trebuie sa spun in gura mare: Bravo Iancu! Serios! Bravo!

Sincer am fost placut surprins de prestatia susnumitului!


8 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Gandeste pozitiv si ti se…

Next Post

Scrisoare deschisa …

Related Posts