fbpx

Absolut susține un lifestyle sustenabil prin ediția limitată Absolut Comeback!

Alătură-te și tu inițiativei #AbsolutRecycleHero!

Lansarea ediției limitate Absolut Comeback este răspunsul ABSOLUT la provocările mediului și inițiativa unui stil de viață sustenabil pentru un mâine mai bun. Absolut ne invită să ne alăturăm mișcării #AbsolutRecycleHero adoptând inițiative de reciclare și reutilizare pentru a adera la un stil de viață cu respect pentru mediu.  Îmbinând mesajul sustenabil cu esteticul, sticla în ediție  limitată Absolut Comeback este un obiect de design “statement” realizat din 41% sticlă reciclată, la fel ca toate sticlele Absolut. 

Ediția limitată Absolut Comeback este gestul firesc al brandului ABSOLUT, a cărui misiune este de a crea o lume circulară, în care resursele sunt refolosite astfel încât economiile locale, comunitățile și ecosistemele să aibă de câștigat. Îmbinând creativitatea cu un stil de viață sustenabil, Absolut susține prin puterea exemplului faptul că resursele pot fi reutilizate pentru a lua o formă nouă, așa cum 41% din ediția Absolut Comeback este sticlă reciclată, la fel ca toate sticlele Absolut.

Dacă pentru Absolut, designul sticlei în ediție limitată întruchipează o lume în care resursele consumate devin materie primă și sticla își atinge potențialul maxim prin reciclare, și noi putem contribui cu acțiuni concrete care se înscriu unui lifestyle sustenabil. De la shopping responsabil și utilizarea cu măsură a resurselor până la reciclare, fiecare schimbare în stilul de viață în direcția sustenabilității te poate transforma și pe tine într-un #AbsolutRecycleHero!

Poți găsi ediția limitată Absolut Comeback începând de azi pe site-ul King.ro și din data de 18 noiembrie în hipermarketurile Carrefour și Carrefour Market din București și din țară, în rețelele Kaufland și Cora, precum și în toate magazinele Mega Image și Mega Image Concept Store, în limita stocului disponibil. Sticla în ediție limitată este produsă în orășelul Åhus din Suedia, fiind creată din 41% sticlă reciclată, la fel ca toate sticlele Absolut. 


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Restaurant Livada Cluj - meniu toamnă - iarnă 2020

Restaurant Livada Cluj | Experiența meniului toamnă – iarnă 2020

Next Post
Nespresso

Experiența supremă a cafelei – Nespresso

Related Posts