fbpx

Ai chitanta?

Imagineaza-ti ca traiesti intr-o societate in care totul  e pus sub semnul intrebarii. Intr-o societate unde, daca nu dovedesti tu ca esti nevinovat, automat esti vinovat. Intr-o societate bazata pe consum, intr-o societate in care nu iti permiti tot ceea ce ai avea nevoie.

Nu, nu vorbesc de societatea din zilele noastre. Am zis sa-ti imaginezi… Stiu, nu e deloc greu sa-ti imaginezi lucru asta.

Bun. Ti-ai imaginat.

Acum, imagineaza-ti ca esti undeva la mare. Doar tu si cu iubita ta. Stati pe un sezlong pe malul marii, briza adie lin, cat sa nu te topesti, cat sa mai rezisti inca doua pagini pe care le mai ai de citit pana sa intri in apa. Incerci sa stai cat mai mult ghemuit la ea in brate cu cartea in mana.

Te simti extraordinar. Simiti ca timpul s-a oprit in loc, pescarusii planeaza in reluare, valurile care se sparg in stanca din departare se aud in surdina, soarele nu mai e asa arzator… e undeva in departare si iti mangaie picioarele.

Totul e mirific.

La un moment dat, pe insula asta in care esti doar tu si iubita ta, apare din senin unu de la fisc si te intreaba daca ai chitanta pe sezlong.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

 1. marius says:

  Hmm. Foarte interesant. In reader imi apare o poza cu o chitanta (nu de pe sezlong ci cu mancare 😀 ) dar cand dau click pe articol nu apare poza

  • Dan Ciulea says:

   Da, e poza pe care o setez din spate, administrare, ca “featured image”… imagine pe care daca vrei o arati, sau nu in articol.
   Tema stie asta, dar RSS-ul ia tot… inclusiv imaginea aia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.