Los Toreros Español Bistro & Restaurante – Cluj-Napoca

De multa vreme tot am vrut sa-i trec pragul, sa-i incerc Paella, asa ca saptamana trecuta, intr-o zi oarecare, dupa ce am iesit de la birou, mi-am luat Buburuza si impreuna cu inca doi prieteni (Flavia, Gabriel) ne-am dat intalnire la Los Toreros, pe Barbu Stefanescu Delavrancea, nr. 6, Cluj Napoca.

Locatia

Fiind vara, frumos afara, am ales sa stam pe terasa. E o tersa frumoasa, aproape de strada principala dar suficient de ferita de galagia orasului. Am dat o tura si-n interior si cu siguranta, cand vremea nu imi va permite sa mai stau pe tersa, voi sta in interior.

Servirea

Domnisoara care ne-a servit pe noi a fost mai mult decat amabila, stia ce are in meniu si chiar ne-a ajutat in alegerea meniului potrivit… Pentru fiecare. Din punctul meu de vedere e important ca cel care te serveste sa stie ce vinde, sa fi mancat ce-mi recomanda. S-a simtit asta. S-a simtit ca domnisoara stia despre ce vorbeste.

In foarte multe locuri unde merg am probleme cu usturoiul. Nu-mi place, sunt alergic la el. Si ori de cate ori intreb chelnerii daca mancarea ics are sau nu usturoi, de obicei mi se raspunde cu nu, iar cand le spun ca-s alergic, mi se spune ca va intreba la bucatarie… Ca poate are putin, da numa’ umpic! Ei bine, aici nu am avut aceasta problema, domnisoara a stiut exact din ce e facut fiecare preparat de care am intrebat.

Mancarea

Excelenta. O explozie minunata de arome.

Eu mi-am luat Paella cu orez negru si ceva fructe de mare, Buburuza si-a luat salata calda de pui crocant, la masa s-a mai luat supa rece de rosii, Paella cu pui si Camembert prajit din care EVIDENT ca am gustat si toate, dar absolut toate au fost senzationale.

Pretul

Pe langa ce am enumerat mai sus, am mai comandat cate o limonada si o apa, iar in total am platit 150 lei. Eu zic ca 21 de lei e un pret corect pentru paellela cu orez negru si fructe de mare.

nota de plata Los Toreros

Cu siguranta voi mai merge!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii.
Ma gasiti pe:
Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

  1. KooKooL says:

    Un singur “amendament” care il observ in toate restaurantele cu specific de prin Romania: Toate au cate ceva care nu ar trebui sa isi aiba locul in meniu de genul Papanasi si alte lucruri “internationale”. Aici cred ca Camembertul nu tare se potrivea in peisaj 🙂

    • .marius says:

      De ce mai Cucule? Numa francezii au camembert? sau e voie sa se serveasca numai in restaurante frantuzesti? 😛

      PS: i-au pus si “bistro” in nume… #numazic

Leave a Reply