fbpx

Sunt un sarlatan!

Am facut inscrieri la Loteria Vizelor, la Central si asa am  fost catalogat.

Luam bani la oameni ca sa le fac poza si sa-i inscriu, conform cerintelor, in baza de date. In perioada aia internet cafeurile erau la mare cautare, si nu pentru jocuri. Aparatele foto digitale nu se gaseau pe toata gardurile si nu toti cainii umblau cu ele in coada. Ba mai mult decat atat, urmatorul an, datorita ratei mare de succes pe care am avut-o, ambasada SUA din Cluj trimitea oamenii la noi sa se inscrie ca fac inscrierile conform cerintelor le ziceau.

LoteriaVizelor

Au venit si gazetarii sa ne ia interviu. Chiar ne-au luat. La final ne-au intrebat daca nu vrem sa ne facem reclama in ziarul lor, iar noi, in inocenta noastra, am zis nu… Ca doar lucram de dimineata pana seara si eram plini, nu aveam nevoie de reclama. Mare greseala. Am fost numiti sarlatani chiar din titlu articolului.

In al 3-lea an de inscrieri a venit cineva care castigase si se si mutase in state sa ne multumeasca. Ne-a intrebat ce sticla de vin ne dorim, ca e extrem, extrem de incantat si vrea sa ne multumeasca. Nu s-a mai intors cu sticla, probabil ca si-a dat seama ca suntem niste sarlatani.

Nu am sa inteleg niciodata de ce lumea numeste sarlatan pe cineva care lucreaza, pe cineva care presteaza un serviciu, pe cineva care depune o munca corecta atat din punct de vedere moral cat si profesional, pe cineva care plateste impozite si taxe la stat… In alte tari mai civilizate erai numit, in cel mai rau caz, oportunist si nu in sensul negativ!

Si nu, nu ma refer doar la mine!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Los Toreros Español Bistro & Restaurante – Cluj-Napoca

Next Post

Compasiunea nu tine loc de implicare!

Related Posts

Am iesit de la o drama zambind

“Never let me go” este genul de film pe care fie il iubesti, fie il detesti (da, au fost persoane care au iesit din sala inainte de final, si probabil multi altii care si-ar fi dorit sa o faca). Mie mi-a placut. Mi-a placut mult. Si daca sunteti sensibili la spoilere, poate ar trebui sa va opriti aici (desi exista studii care arata ca te poti bucura mai mult de un film sau o carte daca stii finalul).
citește mai mult