fbpx

Sunt un sarlatan!

Am facut inscrieri la Loteria Vizelor, la Central si asa am  fost catalogat.

Luam bani la oameni ca sa le fac poza si sa-i inscriu, conform cerintelor, in baza de date. In perioada aia internet cafeurile erau la mare cautare, si nu pentru jocuri. Aparatele foto digitale nu se gaseau pe toata gardurile si nu toti cainii umblau cu ele in coada. Ba mai mult decat atat, urmatorul an, datorita ratei mare de succes pe care am avut-o, ambasada SUA din Cluj trimitea oamenii la noi sa se inscrie ca fac inscrierile conform cerintelor le ziceau.

LoteriaVizelor

Au venit si gazetarii sa ne ia interviu. Chiar ne-au luat. La final ne-au intrebat daca nu vrem sa ne facem reclama in ziarul lor, iar noi, in inocenta noastra, am zis nu… Ca doar lucram de dimineata pana seara si eram plini, nu aveam nevoie de reclama. Mare greseala. Am fost numiti sarlatani chiar din titlu articolului.

In al 3-lea an de inscrieri a venit cineva care castigase si se si mutase in state sa ne multumeasca. Ne-a intrebat ce sticla de vin ne dorim, ca e extrem, extrem de incantat si vrea sa ne multumeasca. Nu s-a mai intors cu sticla, probabil ca si-a dat seama ca suntem niste sarlatani.

Nu am sa inteleg niciodata de ce lumea numeste sarlatan pe cineva care lucreaza, pe cineva care presteaza un serviciu, pe cineva care depune o munca corecta atat din punct de vedere moral cat si profesional, pe cineva care plateste impozite si taxe la stat… In alte tari mai civilizate erai numit, in cel mai rau caz, oportunist si nu in sensul negativ!

Si nu, nu ma refer doar la mine!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Los Toreros Español Bistro & Restaurante – Cluj-Napoca

Next Post

Compasiunea nu tine loc de implicare!

Related Posts

Nu cred in MLM’uri!

Stii de ce ma ia cu ras isteric, cand aud de MLM’uri, pentru ca toate, dar absolut toate incep cu Nu trebuie sa faci nimic! sa mori tu … t’ai infiintat compania aia in SUA, numa’ asa, ca sa imi vina mie bani, in timp ce raspund la printu’ sulii din tara petrolului, ala ce imi da 37 de milioane de dolari, numa daca accept sa faca transferu’ la mine’n cont … asai? de aia ai infiintat compania … ca eu, sa stau cu fundu’n nisip, si picioarele sa imi fie udate de marea nemarginita din Munte Negru, in timp ce soarele imi bronzeaza obrajii!
citește mai mult