fbpx

Vulcanizare mobilă non-stop, Cluj

Contact Road Runner: 📞 0744 237 237 | website: https://www.road-runner.ro

Acum câteva săptămâni, în unul din nenumăratele mele drumuri pe care le fac la București, am avut nenorocul să fac o pană. Știu, te gândești cine mai face pană la roată în anul 2015. Așa e, exact ăla a fost și gândul meu… dar s-a întâmplat!

Nenorocul a făcut ca această pană să fie făcută în Vâlcea, duminica, după ora 15. Am căutat pe net de mi-au sărit capacele, abia am găsit, din vorbă-n vorbă, un nenică, într-un sat, care să îmi dea un râci de cauciuc, cât să mă țină până-n Sibiu. Am avut noroc, a ținut până-n Cluj.

În Cluj, Doamne ajută!, nu avem problema asta. Eu unul apelez de câțiva ani la băieții de la Road Runner, o vulcanizare mobilă non-stop. Prima dată am apelat la ei să-mi schimb cauciucurile de vară într-o duminică, că m-am trezit târziu și trebuia să plec la drum lung. Apoi, cu fantasmobilul am făcut o pană, fix după ce l-am cumpărat (erau praf cauciucurile, nu apucasem să le schimb) și i-am chemat pe băieți la locul faptei.

Azi îmi schimb cauciucurile de iarnă în fața blocului… că îmi e mult mai comod așa, să vină ei la mine, decât să merg eu pe la vulcanizări și să stau la coadă. Prețul este mai mult decât de bun simț (pentru schimbarea a 4 cauciucuri + echilibrat am plătit 80 lei, TVA inclus).

Contact Road Runner: 📞 0744 237 237 | website: https://www.road-runner.ro

vulcanizare_mobila_cluj

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cât faci de la Cluj până la București?

Next Post

ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi.

Related Posts