fbpx

Vino mama sa ma vezi

Din seria vino mama sa ma vezi, va anunt ca maine, 08.06.2011, incepand cu orele 18:00, impreuna cu distinsii colegi de suferinta Tino, Tudor Rus, Daniel Rus, Bogdan RoscaKorodilu, Vasile Manu, Emil (formatie aproape completa … in componenta cum am fost la Brasov) vom merge la sala sporturilor Horia Demian (din Cluj), pentru a executa (va rog sa imi permiteti) un triunghiular fotbalistic.

Triunghiularu’ (doamne cat de fotbalistic e cuvantu’ asta) va avea loc in cadru’ cupei liceelor (multumim Ovidiu Blag pentru invitatie!), si se va desfasura intre noi (epic!) o echipa format din fosti jucatori ai echipei U, si o echipa formata din profesori ce activeaza la liceele sus numite.

Vestea buna (pe langa faptu’ ca joc si eu), e ca am primit echipament de vara de la ancada, si nici macar nu asta e vestea buna .. ca doar pe voi nu va interesaza ca primesc eu un echipament … asadar, reluam, vestea buna, e pentru voi, aceia care nu o sa puteti sa veniti sa ne vedeti, consta in faptu’ ca vom fi televizati, competitia va fi transmisa in direct de catre TVR Cluj …


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

4 Responses

  1. injineru' says:

    baftă să câştigi şi să nu-ţi rupi pe acolo picioarele:D

  2. da-ti silinta, Dane, ca poate te vad astia si te iau in locul lui Chivu, la nationala! Sa ne anunti cand se transmite meciul!

  1. June 19, 2011

    […] invitati sa jucam un meci demonstrativ cu fostele glorii ale U’ului si inca unu cu profesorii … aici cateva detalii), Ancada, a decis sa investeasca din nou in noi, si ne’a sponsorizat cu un superb […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.