fbpx

Vino mama sa ma vezi

Din seria vino mama sa ma vezi, va anunt ca maine, 08.06.2011, incepand cu orele 18:00, impreuna cu distinsii colegi de suferinta Tino, Tudor Rus, Daniel Rus, Bogdan RoscaKorodilu, Vasile Manu, Emil (formatie aproape completa … in componenta cum am fost la Brasov) vom merge la sala sporturilor Horia Demian (din Cluj), pentru a executa (va rog sa imi permiteti) un triunghiular fotbalistic.

Triunghiularu’ (doamne cat de fotbalistic e cuvantu’ asta) va avea loc in cadru’ cupei liceelor (multumim Ovidiu Blag pentru invitatie!), si se va desfasura intre noi (epic!) o echipa format din fosti jucatori ai echipei U, si o echipa formata din profesori ce activeaza la liceele sus numite.

Vestea buna (pe langa faptu’ ca joc si eu), e ca am primit echipament de vara de la ancada, si nici macar nu asta e vestea buna .. ca doar pe voi nu va interesaza ca primesc eu un echipament … asadar, reluam, vestea buna, e pentru voi, aceia care nu o sa puteti sa veniti sa ne vedeti, consta in faptu’ ca vom fi televizati, competitia va fi transmisa in direct de catre TVR Cluj …


4 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cat de mult presupui?

Next Post

Run Ciulea, run!

Related Posts