fbpx

UNTOLD Dubai – o primă ediție de poveste

În cele patru zile și patru nopți de festival, UNTOLD Dubai a setat un record de participanți, peste 185.000 de fani din întreaga lume au ales să descopere, în premieră pentru Emiratele Arabe Unite, universul UNTOLD, și să combine realul cu imaginarul.

În felul acesta, UNTOLD, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment, și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.

Prima zi a festivalului UNTOLD Dubai a depășit așteptările participanților si ale artiștilor de nivel internațional, stabilind un record de participare la un eveniment în Emiratele Arabe Unite: peste 40.000 de fani din întreaga lume.

A doua zi a călătoriei în lumea fascinantă a universului UNTOLD Dubai a fost o experiență extraordinară pentru cei peste 50.000 de fani entuziaști ai festivalului. Mainstage-ul UNTOLD s-a transformat într-un loc al bucuriei și al emoțiilor intense, pe care toți cei prezenți le-au trăit alături de cei mai mari artiști și DJ ai lumii.

A treia zi din călătoria fascinantă a universului UNTOLD Dubai a fost o experiență fabuloasă la care au participat peste 50.000 de fani entuziaști ai festivalului.

În cea de-a patra zi a festivalului UNTOLD, peste 45.000 de fani au ajuns în faimoasa locație EXPO City Dubai.

Fiecare dintre cele patru zile ale festivalului UNTOLD au fost extraordinare pentru fanii care s-au bucurat de fiecare artist ajuns pe mainstage. A fost un debut impresionant pentru prima ediție a celui mai mare festival de muzică din Dubai, UNTOLD Dubai.

UNTOLD, festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, a avut un debut spectaculos și a devenit un hub internațional al divertismentului.

Mainstage-ul UNTOLD Dubai, locul dedicat superstarurilor la nivel global, a oferit un mix de stiluri și genuri muzicale.

Armin van Buuren, DJ-ul care ocupă locul 5 în Top 100 DJ Mag, a fost unul dintre cei mai așteptați headlineri din prima zi de festival, alături de senzația pop de origine britanică Ellie Goulding.

Cele patru zile de festival au fost ca o călătorie într-un univers în care singurele lucruri care au contat au fost conexiunea dintre oameni, muzica și emoția.

Set-ul live al lui Tiesto a fost unul dintre cele mai așteptate momente de la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai. Olandezul le-a mulțumit fanilor care au venit în EXPO City Dubai. Tiesto a fost entuziasmat de reacția publicului care l-a așteptat la mainstage.

Unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, Hardwell a dus distracția la un alt nivel, cu un show exclusivist, plin de energie. Un adevărat vrăjitor al sound-ul big room house, Hardwell a inclus în set-ul său și o piesă în premieră, producție la care a colaborat cu Armin van Buuren.

Fiecare moment de la mainstage-ul UNTOLD Dubai a reprezentat o oportunitate de a crea momente unice și de a experimenta magia muzicii. Unul dintre artiștii care a generat euforie la ediția de debut a festivalului UNTOLD Dubai a fost Badshah. Premiat cu un trofeu în cadrul Punjabi Music Awards, pentru cel mai bun duo/grup și cea mai ascultată piesă a anului, artistul cu origini indiene a fost extrem de fericit pentru ceea ce a trăit alături de fani.

Diplo, Jillionaire și Walshy Fire aka Major Lazer au fost o altă surpriză extraordinară oferită de creatorii UNTOLD fanilor festivalului. Incluși de Billboard în clasamentul celor mai buni artiști din spectrul muzicii dance, americanii au dus noțiunea de show live la un alt nivel, publicul fiind parte din live-ul celor trei artiști.

Jillionaire a avut o interacțiune constantă cu fanii pe tot parcursul show-ului, și au pregătit un moment în exclusivitate pentru fanii festivalului UNTOLD Dubai. Cea mai nouă colaborare cu Don Diablo, o piesă care s-a auzit în premieră mondială la scena principală a primului mega festival de muzică din Dubai.

Un alt artist așteptat de fani pe mainstage a fost americanul G-Eazy, iar maestrul stilului ,,future house”, olandezul Don Diablo a oferit un DJ set pregătit special pentru prima ediție UNTOLD Dubai.

Cu o pasiune incredibilă pentru muzica electronică, dar și datorită abilitații de a se conecta cu publicul, DJ BLISS unul dintre cei mai apreciați DJ din Emiratele Arabe, și-a cucerit publicul de festival cu un mix captivant.

Mainstage-ul festivalului UNTOLD Dubai a fost locul divertismentului și al bucuriei. Kris Fade, una dintre cele mai apreciate personalități media din Orientul Mijlociu, a pregătit o sesiune back-to-back specială pentru fanii UNTOLD, alături de Dean Curtis.

UNTOLD Dubai a depășit așteptările noastre, iar răspunsul participanților a fost fenomenal.

Suntem recunoscători pentru suportul și entuziasmul fanilor din întreaga lume, și suntem încântați că toată lumea a împărtășit bucuria acestei experiențe muzicale excepționale.

UNTOLD Dubai nu a fost doar un festival, ci mai degrabă o celebrare globală a muzicii, a conexiunii și a emoțiilor pure. Pe măsură ce ne luăm rămas-bun de la 2024, anticipăm cu nerăbdare revenirea în 2025, cu și mai multă magie și surprize.

Ne revedem în curând!

Edy Chereji, Co-Fondator și Co-CEO al Universului UNTOLD

UNTOLD Dubai a ridicat în mod incontestabil ștacheta pentru festivalurile internaționale de muzică, creând o experiență fără egal care îmbină perfect divertismentul, inovația și magia muzicii. Festivalul și-a lăsat amprenta asupra peisajului cultural din Dubai, pregătind terenul pentru edițiile viitoare care promit să ofere noi experiențe extraordinare.

Au început planurile pentru revenirea acestui mega festival de muzică în 2025. Pentru a vedea toate momentele cheie ale UNTOLD Dubai 2024, fanii pot accesa @Untoldfestivaldubai pe Instagram.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Korn, legendara formație americană și Spiritbox vin la ARTmania Festival 2024

Next Post

Premiere naționale la Jazz in the Park 2024 – primii artiști anunțați!

Related Posts