fbpx

Un Singur Cluj pentru Ucraina

Acum doi ani, în 2020, cele mai importante festivaluri și evenimente din Cluj, alături de 50 de organizații locale și administrația publică, lansau Un Singur Cluj. Platforma online destinată sincronizarea eforturilor județului în lupta cu coronavirusul.

În contextul războiului din Ucraina, au decis să reactiveze mișcarea. De data asta, adună fonduri pentru refugiați, vor coordona achiziții și organiza transporturi în cadrul unor misiuni de răspuns umanitar în Ucraina. În funcție de cum se schimbă situația din Ucraina, se vor adapta.

Prima misiune este la Cernăuți: trimit un transport cu echipamente și materiale solicitate României de către Primăria de acolo.

Biletele au valorile de 10, 50, 100 sau 500 lei. Orice sumă donezi ajută! Donează pe unsingurcluj.ro.

Press One a publicat în 13.05.2020 un articol în care prezintă oamenii din mișcarea Un Singur Cluj și o parte din reușitele lor.

Haideți să fim solidari cu vecinii noștri și haideți să ne unim cu toții pentru bine încă odată!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Lucrări artistice din materiale reciclate, expuse și vândute la Cluj în folosul vecinilor din Ucraina.

Next Post

Resurse utile #17: Probleme cu invitația / solicitarea rolului în pagina Facebook

Related Posts

Hai sa hulim Romania!

Sa zicem ca ii tara de cacat, ca ii pacat ca’i locuita, ca’i plina de cocalari, ca sistemu’ sanitar ii varza, ca invatamantu’ e la pamant, ca guvernantii ne fura, ca nu avem drumuri, ca statul ne jecmaneste si pe noi si pe SRL’uri, ca asa numa’ romanii po’ sa faca, ca suntem nespalati, ca nu stim sa ne comportam cu turistii, ca furam, ca ne e rusine cand iesim in lume cu nationalitatea noastra, ca vecinii is de cacat, ca nu avem bun simt, ca nu se lucreaza, ca nu suntem fericiti, ca nu stim decat sa facem gratare, ca lasam mizerie dupa noi, ca dam in cap pentru un leu, ca ne dam banii pe masini scumpe, ca ne cumparam case, ca suntem pe interese, ca ne place can’canu’ …
citește mai mult