fbpx

Transylvania Music Fest – TME 2014

Cred ca editia cu numarul sase a Transylvania Music Fest va fi cea mai reusita editie de pana acum!

Organizatorii au gandit un concept minunat:

Duel intre doua generatii – de la SNAP! la Rudimental in Transylvania Music Event

In prima zi de festival, vineri, 21 noiembrie 2014, pe scena vor urca reprezentantii generatiei tinere: Rudimental, Chicane si Suie Paparude.

Acum ca Sue face sau nu parte din generatia noua ramane de discutat… Eu unul simt ca face parte din cealalta tabara, dar oricum nu are importanta. Important este ca:

Biletele se pot achizitina online de pe biletmaster, myticket si bilete. Pretul biletelor este de 90 de lei pentru ziua 1 si 50 de lei pentru ziua a doua. Primele bilete, in numar  limitat, vor fi disponibile la preturi speciale: 50 de lei pentru ziua 1, 25 de lei pentru ziua a doua. In aceasta perioada, exista si un abonament pentru ambele seri cu pretul de 60 de lei.

Se spune ca ne place muzica veche pentru amintirile pe care le retraim (constient sau nu), mai degraba decat pentru faptul ca efectiv ne place muzica respectiva. Nu stiu ce sa zic, asa o fi! Cert este ca Snap!, Nana, Ice MC sunt o parte din artistii cu care am crescut, artisti pe care mi-am dorit sa-i vad/aud intr-un concert!

AFIS_TME2014_ziua2

Ne vedem la TME 2014!

Eu unul voi merge in ambele zile, pentru a putea decide cine e castigatorul…

P.S.
In zilele ce urmeaza voi avea unul, doua concursuri pe blog care vor avea ca premii invitatii la TME2014, deci, vorba cantecului: tineti aproape!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Spectacol de comedie: Noaptea Presedintilor cu DISTRACTIS

Next Post

Plec in turneu!

Related Posts