fbpx

TIFFu’ vine, Ciulea pleaca, eu am preluat stafeta…

Ce nu v-a spus herr Ciulea este ca am mana libera p’aici pe plantatia lui de ciulini (!? nu m-am putut abtine..:P)…..Dar…cum nu ne batem joc, promit ca la intoarcere totul va fi in rand si in regula, copaceii tunsi, florile udate, berea terminata in frigider, etc.

Asa ca scurt pe doi, inginereste, va recomand sa nu ratati

  1. Deschiderea oficiala a celei de-a 12-a editie a TIFF, care inseamna premiera absoluta in Romania a  ultimului film marca Pedro Almodóvar, Los amantes pasajeros/Amanții pasageri. Aceasta comedie “light” (cum o descrie regizorul), poate fi vazuta, într-o proiecție unică, pe 31 mai, de la ora 20:45, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.
  2. Weekend la Castel: 1-2 Iunie, Castelul Banffy de la Bontida, unde o vedem pe Alba-ca-zapada, pe acorduri de chitara spaniola, in timp ce ne ospatam cu bucate evreiesti si tragem cu arcu’.
  3. Cine-concert “Bagdad Fantaisie”1 Iunie, 2013 – 18:45, Cinema Florin Piersic. Aici nu am nimic de comentat …musai, da’ musai sa mergeti.

Si printre atatea filme si evenimente, mai hidratati-va din cand in cand pe la Casa TIFF unde urmeaza 10 zile pline de petreceri, evenimente, si alte surprize.

Atat pentru azi. Numa’ bine!


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
ieeeee!

Plec!

Next Post

Ati pus-o?

Related Posts