fbpx

TIFF.19 – poți participa de pe întreg teritoriul României.

TIFF 2020 vine la tine! Hituri din selecția festivalului, disponibile online pe TIFF Unlimited.

Câteva dintre cele mai așteptate filme din programul TIFF 2020 vor putea fi urmărite online, de pe întreg teritoriul țării, pe TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro), platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Dacă nu vei fi prezent la Cluj-Napoca între 31 iulie și 9 august, dar și dacă îți dorești ca experiența de festival să continue în online, vei avea la dispoziție filme noi din secțiunile destinate hiturilor festivaliere, SupernovaNo Limit și What’s up, Doc?, între 31 iulie și 16 august 2020.

Filmele sunt disponibile în sistem pay-per-view, prin achiziționarea unui bilet în valoare de 4 dolari+TVA, echivalentul a 20 de lei. Cei care își cumpără bilet au la dispoziție 48 de ore pentru a viziona online filmul ales. Dacă te-ai abonat deja la TIFF Unlimited, vei putea urmări filmele în baza abonamentului.

Hituri din selecția TIFF 2020, disponibile pe TIFF Unlimited

*Click pe titlul filmului pentru a deschide pagina dedicată și pentru a cumpăra în avans bilete online.

Disponibilă online și în aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV), platforma TIFF Unlimited are un catalog cu peste 140 de filme, actualizat constant. Platforma poate fi accesată pe bază de abonament lunar (5,95 euro, TVA inclus) sau anual (65 euro, TVA inclus). Catalogul include filme semnate de cineaști precum David Lynch, Xavier Dolan, Abbas Kiarostami, Claude Chabrol, Stanley Donen, dar și titluri premiate la TIFF sau în alte mari festivaluri, de-a lungul anilor.

Program | Bilete | Locații TIFF


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Prevenția – cheia succesului

Next Post
Restaurant Livada Cluj - meniu toamnă - iarnă 2020

Ce și unde să mănânci în Cluj. De TIFF și nu numai

Related Posts