fbpx

Teoria conspiratiei

Serios acum, voi nu ati observat atitudinea asta? … Io o am, recunosc, totodata, de cateva luni, lucrez intens sa o schimb … pentru ca nu e bine … nu e normal … io asa zic, ca nu e normal … da cine stie, poate ma insel … poate am avut dreptate prima data .. se spune ca instinctu’ nu te minte … tocmai de aia sa il asculti … da oare cine spune lucrurile astea? … masonii? … evreii? … ca mai nou am auzit ca ei se afla la carma lumii … de ce vor sa imi ascult instinctu? … sa ma comport ca un animal? … Cand o aprut Prison Break, io eram cu F5’u apasta, dade dade apare episodu’ ala nou … si uaaa, ce fain ii, si uaaaa, ce v’am zis eu ca masonii’s de vina … ui cum l’or bagat pa ala la inchisoare …

Teria conspiratie, daca nu ma insel, a fost inventat aici la noi .. noi suntem in stare sa scoatem orice fel de argumente, ca sa demonstram ca marile corporatii, care se afla in spatele guvernelor, din spatele masonilor, aia de conduc lumea, ne prostesc si defapt, ne’or facut sa credem ca ziua’i noapte, si noaptea’i zi !

Si, binenteles, ca unu’ din cei mai mari formatori de opinie in ceea ce priveste teoria conspiratiei, este nimeni altu’, decat propria’mi persoana … Doamne cat iubesc sa imi dau cu parerea .. in sensu’ ca sa caut argumente, motive, de ce dracu aia or facut aia … cu siguranta nu pentru a face bine … nu, nu se poate ase ceva … se urmareste ceva.

Si chiar daca se demonstreaza ca defapt, totul a fost OK, nimeni nu a furat nimic, nimeni nu a inselat statul (ma rog in limitele bunului simt) tot nu imi vine sa cred … cu toate dovezile in fata mea, parca tot am o urma de plm, ceva nu o fost in regula… ma depaseste, ca stiu io … adica, hai ma … nimic?

Serios acum, voi nu ati observat atitudinea asta? … Io o am, recunosc, totodata, de cateva luni, lucrez intens sa o schimb … pentru ca nu e bine … nu e normal … io asa zic, ca nu e normal … da cine stie, poate ma insel … poate am avut dreptate prima data .. se spune ca instinctu’ nu te minte … tocmai de aia sa il asculti … da oare cine spune lucrurile astea? … masonii? … evreii? … ca mai nou am auzit ca ei se afla la carma lumii … de ce vor sa imi ascult instinctu? … sa ma comport ca un animal? …

Cand o aprut Prison Break, io eram cu F5’u apasta, dade dade apare episodu’ ala nou … si uaaa, ce fain ii, si uaaaa, ce v’am zis eu ca masonii’s de vina … ui cum l’or bagat pa ala la inchisoare … asta o fost in seria 1, ca dupa aia m’or plictisit .. da in fine …

Religia … ma lasi, in Stigmata o zis clar ca preotii vor sa ne stoarca de bani pe noi astia de la orase, si de gaini, lapte, oua, carne pa aia de la sat! (ma rog, o zis ca: "The kingdom of God is within you and around you. My Church is not made of wood, stone or mortar. Split a piece of wood and I am there. Look under a rock and you will find me.") da e evidenta … nu?

De guvern nici nu mai are rost sa discutam … indiferent de care guvern dicutam … asa numita revolutie nici nu o mai aduc in discutia asta … e clar ca am intrat in uniunea europeana doar pentru a avea aia o piata de consum … nu?

Are rost sa va mai intreb daca voi credeti in conceptu’ de teoria conspiratiei … mi ca oricum nu va cred orice ati raspunde 🙂 …

Da totusi, ma macina… hai, faceti un exercitiu de sinceritate (unde plm am auzit io expresia asta? … oare in ceva sedinte de guvern?) si raspundeti’mi si mie la intrebarea sus adresata.


5 comments
  1. zeitgeist mi-e biblie:) toată lumea mă sapă etc:))), ei nu chiar aşa, dar pe aproape, adică taică-miu zice că orice e ok tre să aibă în spate ceva nasol (de vreo câteva ori i-am demonstrat contrariul).
    Ne plac conspiraţiile pentru că ne alimentează setea de intrigă şi pentru că tot timpul tre’ să avem o explicaţie pentru ce se întâmplă, un fel de oamenii peşterilor, doar că ăia credeau în divinităţi şi noi în masoni:P

  2. Eu zic ca nu am treaba cu scenografiile, regizatul si teoriile conspiratiei .. pierdere de timp si oricum sunt multi altii care fac asta in jurul meu. Am avut si eu momentele mele in trecut dar m-am lepadat de ele .. Da ai observat ca majoritatea au iz telenovelistic..la conspiratii ma refer..

  3. de fapt, teoria conspiratiei are doua mari laturi si evident nu a fo inventata in Romania.

    1. Latura “eu sunt bun societatea ma trage in jos”
    2. Latura “daca tot facem cacaturi, hai sa arucam la prosti niste informatii, pe care orice om cu cap sa le bage in punctu unu”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

M’au cumparat mogulii!

Next Post

Iti iubesti meseria?

Related Posts