fbpx

Tehnologia …

Ziua de astazi ne aduce tehnologie la cel mai inalt nivel. Noi, ca oameni, am fost asa de plictisiti, asa de lenesi, incat am inventat tot felu’ de lucruri pentru a ne face viata mai usoara. Acum, in aceste vremuri, cred ca e de bun simt intrebarea:

Cat de mult vrei ca tehnologia sa se implice in cotidian?

Zilele trecute, discutam cu niste amici, la berea din fata televizorului pe care se difuza unul din meciurile de la campionatu’ mondial, recent incheiat (singura chestie buna cu incheierea campionatului e ca nu o sa mai aud de caracatite! – Doamen ajuta!), … normal, ca faceam si noi o analiza transanta a meciului in plina desfasurare, si mai mult decat atat, eram nistecentrali/tusieri excelenti, dupa vizualizarea reluarilor … si atunci, unul din ei, a fost … aaa … cum sa spun … aaa … stupefiat, de faptul ca in fotbal nu se folosesc de tehnologie pentru o mai buna “dirijare” a meciului.

Acum, sincer sa fiu, eu unul nu as fi de acord cu asa ceva … adica, hai sa ne intelegem nu e greu sa puna niste senzori pe linia portii, nu e greu sa puna niste senzori pe tot terenu, si vezi cand o sa iti iasa mingea afara … pana si la offside, am gasit solutia, ii pune niste senzori in gheata, si daca atinge mingea din pozitie “afara din joc” sa ii dea un doidouazeci 🙂 … ma rog, solutii ar fi, doar ca …

Pai, in primul rand, daca asa ceva ar fi adoptat, ar pornii un dezastru economic … de la Ioanitoaia (si tot ce reprezinta el), pana la ultima firma de seminte ar intra in faliment … e un lant … Ioanitoaia nu mai are de comentat, televiziunea nu mai are spatiu pentru a face reclame la semnite care sunt numa bune de mancat in timpu’ meciului … si uite asa, cum jumatatea din economia mondial, sa’r duce pe apa sambetei … din cauza tehnologiei.


8 comments
  1. as vrea sa nu se implice defel, decat in scopul sanctionarii arbitrilor, care am inteles ca sunt oameni si comit erori, dar sa nu se exagereze cu erorile…na, daca e sa se introduca asa ceva cred ca se strica tot farmecul …

  2. tehnologia salveaza romania (adica numa asa poate ne calificam si noi la un turneu final…ca “tatzi” ne fura…si noi suntem …evident…mai tehnici)

    numa bine din salciua.

  3. Nu sunt eu mare amatoare de meciuri dar sunt de parere ca macar astea ar trebui sa ramana asa, adica sa nu fie introdusa tehnologia ca daca vrem tehnologie jucam fotbal pe calculator.

  4. Oamenilor le place sa comenteze… sa gaseasca scuze… sa dea vina pe arbitru… sa isi dea cu parerea daca a fost sau nu 11 metri… pe total cred ca daca meciul ar fi arbitrat electronic o mare parte din farmecul sau s-ar pierde.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

#fotbalcluj

Next Post

Televiziunea si emisiunile

Related Posts