fbpx

TEDxCluj – What if?

TEDxCluj are o tradiție de 9 ani în Romania, eu cred că am fost la 7 dintre toate cele 9 ediții. Singurul motiv pentru care nu am participat la unele, fiind unul cât se poate de simplu: nu eram în Cluj.

TEDxCluj a reușit să creeze o adevarată comunitate în jurul conceptelor adresate în cadrul evenimentelor. Temele evenimentelor TEDxCluj, speakerii aleși, oamenii care au ales să discute idei care contează, grija pentru public, toate acestea au contribuit la motivul pentru care TEDxCluj sunt prezenți pe harta celor mai importante evenimente din Cluj Napoca.

Cum ar fi fost acum prezentul daca nu ne-am fi intrebat in trecut „WHAT IF”? Toate marile descoperiri care au fortificat evolutia noastra sunt meritul unei intrebari puse la timpul potrivit. O intrebare care are puterea sa rastoarne tot ce credem ca stim despre lume. WHAT IF este fereastra spre o lume mai buna. Este scanteia care ne insufleteste sa vedem generozitatea ca pe un sport de anduranta. Este intrebarea care noaptea ne tine treji si ziua ne face viteji.

TEDxCluj
🏢 BT Arena
📅 Sâmbătă, 29 iunie 2019

WHAT IF este imboldul care ne impinge sa luam in calcul toate posibilitatile, sa cantarim rezultatele si astfel, sa invatam, sa inovam si sa evoluam.

Toti cauta certitudine si siguranta, dar de multe ori acestea reprezinta o bariera peste care nu multi pot trece. Cei mai indrazneti au pus la indoiala credintele vremii si s-au intrebat WHAT IF.

Acum este randul tau!

CIULEA20 este codul care îți aduce 20% discount la  biletul Regular și Late Bird

TEDxCluj este ceea ce vrei tu să fie: poate să fie o simplă conferință, sau, dacă tu îți dorești, poate să fie o experiență completă, conferința care ți-a schimbat viața. Se spune că orice drum începe cu primul pas, ei bine TEDxCluj poate să fie nu doar primul pas, ci chiar încununarea. Tu decizi dacă, cum și câți pași să faci în această călătorie. E contextul ideal!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cei 7 ani de acasă, ediția Millennials revizuită și adăugită

Next Post
lights ON Romania

“ROMÂNIA ALL INCLUSIVE” – campania care deschide porțile României zecilor de mii de turiști străini ce ajung la UNTOLD și NEVERSEA!

Related Posts