fbpx

Swimathon Cluj 2012

Cel mai important lucru intr-o comunitate este implicarea. Indiferent de ce natura e aceasta implicare, ea trebuie sa existe… Vorba cantecului: fizic!

Implicarea fizica face ca rotitele societatii sa se miste… In directia buna! Dar e obligatoriu sa ne implicam. Am mai zis, o zic din nou si o s-o repet cu fiecare ocazie: pinguinii nu se salveaza cu un LIKE pe facebook. Daca nu te implici, pinguinii aia o sa moara!

Unii aleg sa se implice, daca imi permiteti o exprimare plastica, cu tot corpul. Altii, mai saraci, asa ca mine, in acest caz, se implica doar printr-o donatie… Dar, important e sa ne implicam… ACTIV!

Bun, sa nu o mai lungesc.

Sambata, 7 iulie, in cadrul proiectului Swimathon Cluj, editia 2012, eu voi sustine (prin sustine ma refar la faptul ca voi dona o suma fiza de bani) doua proiecte:

Tu cum alegi sa te implici si pentru cine?


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Il vreau pe Nicuşor Ciorbă inapoi la U

Next Post

In weekend, centrul Clujului va fi zona pietonala!

Related Posts

Spune’mi ce lucrezi

Zilele astea am fost extrem de activ pe google, nu pe google +, ci pur si simplu pa google, cautand oferta pentru petrecera unui concediu de vis, de numai 7 nopti, intr’o locatie mirifica, evident ca pe malu’ marii, in acest caz Adriatice, sa nu fie la mai mult de 1.000-1.200 km distanta de Cluj, cazarea sa fie undeva in apropierea plajei, un maxim 5-600 metri, si evident sa nu ma coste pe mine si pe buburuza mai mult de $. Ca sa incep povestea cum trebe, vreau sa va spun ca am ajuns sa caut pe gugal, din cauza ca la toate agentiile de turism la care am fost, nu au putut sa’mi indeplineasca cerintele … adica, daca eu vin cu o lista bine facuta de acasa, de ce imi faci propunere cu 50% mai scump decat bugetu’ alocat?
citește mai mult