fbpx

SUPRAEVALUAT!

Timpul liber, locul de munca, virginele, concediu, mersul cu trenul, curatenia, mizeria din padure, confortul de acasa, soarele, drumurile patriei, tara, telefonul mobil, internetul, socializarea, relatiile inter-umane, electricitatea, corpul uman, locul de parcare, media, mijloacele de informare in masa, orientarea pe o harta, mancarea, buna dispozitie, proasta dispozitie, … si as putea continua pana maine!

Ceea ce e important, e ca in’truna din zilele mele de concediu supraevaluat, am decis sa mergem la Dubrovnik, sa vizitam cetatea veche, normal ca am supraevaluat abilitatiile lui Marcel (cine are in dotare un GPS stie despre ce vorbesc), si destepul de el (sau de noi, ca nu l-am crezut ca ne duce pe drumul bun), am supraevaluat un drum (era extrem de bun, fata de cel pe care vroia sa ne duca Marcel), si am decis sa ne luam dupa ce ne dicteaza instinctul… inainte de a intra in Bosnia, acelasi instinct a spus ca nu e in ordine ceva… asa ca am oprit, si folosindu-ne de limbajul international, am aflat de la o tantiuca din varfu’ muntelui, ca nu e bun drumu’ ala spre cetatea sus amintita si ca trebuie sa facem pas inapoi … de data asta, am avut incredere in Marcel supraevaluatu’, si cu ajutorul lui, am ajuns sa avem parte de o priveliste …

Vorba reclamei: pentru restul exista bucata aia de plastic… da, ratacirea asta a fost … priceless! (si DA, acolo jos e marea … nu e un lac … e marea inconjurata de munti … Muntenegru asta … iti taie rasuflarea!)

P.S.

In concediu asta am facut nu mai putin de 24 giga de poze … o sa va incant cu minunatiile vazute de mine in Muntenegru, prin aparatul foto, de indata ce o sa apuc sa le prelucrez putin 😉


7 comments
    1. @Corina CORECT! Am fost in 2008 in Croatia, si am vizitat si parcu Plitvice … e superb (e adevarat ca e facut de mana omului, se vad barcile naufragiate prin lacuri, pestii care se hranesc cu orice arunca oamenii, DAR … e cu extrem de bun gust, si incredibil. Eu unul am facut turu’ ala de mijloc, mai putin cu masina, pe jos si cu barcile…)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ursus Cluj Fest

Next Post

Limbajul international…

Related Posts