fbpx

Salt Bank – Revolut din Transilvania

Mi-a venit cardul de la Salt Bank, un soi de Revolut făcut de Banca Transilvania (fosta Ideea Bank).

În 29 martie, ca să fiu mai exact. Am găsit un cod de înregistrare la unul din prietenii mei de pe Facebook și am sărit ca fata la măritat pe el.

46DRDE is my referral code for Salt Bank.
Join me and become a founder of the first 100% Romanian neobank!
Download the app here: https://getapp.salt.bank/5Jb4/qei86jho

E o bancă virtuală, fără să aibă o prezență fizică prin lume (nu o să poți să mergi la ghișeu – că nu au). Realist, în era post pandemie, nici nu mă interesează așa ceva… mai ales că se laudă că în Call Center avem oameni cu care discutăm, nu roboți. Cu toate că un robot poate să filtreze foarte bine, dacă e setat corect, problemele pe care le-ai putea întâmpina.

L-am folosit și de pe telefon (normal că l-am adăugat în wallet) și fizic (ca test, că nu umblu cu cardurile fizice la mine) fără nicio problemă. Am văzut pe net că mai sunt probleme pe la anumite magazine, dar eu nu le-am găsit. Abia aștept să-l testez în EU.

Legat de înrolare în sistem, se face extrem de simplu: scanzei actul de identitate (aplicația recunoaște și completează toate datele), apoi mai e un pas pentru a confirma că ești tu (o să-ți ceară să faci un video cu tine).

Simplu și rapid!

Beneficiile membrilor fondatori

Dacă îți faci cont utilizând codul meu (46DRDE is my referral code for Salt Bank) eu o să primesc un punct membru fondator, iar tu o să faci parte din fondatorii băncii, alături de mine.

Nu știu cât durează această facilitate, pentru că doar această informație apare la ei pe website: ”Primii clienți Salt devin fondatori.”

  • Card Mastercard Platinium
  • Asigurare de călătorie în EU pentru întreaga familie
  • Acces la VIP Lounge în aeroportul din Cluj, Sibiu, Timișoara, Otopeni și Viena (presupun că se va extinde lista – oricum este mai mult decât ofera cardurile de la BT în momentul de față)
  • Prioritate în Call center pe viață

Minusuri la Salt Bank

Vreau să punctez că, oarecum, sunt în faza Beta, deci e normal să nu fie implementate toate facilitățiile. Chiar au un portal dedicat pentru a sugera îmbunătățiri / funcții / rapoarte etc

  • Dacă ai buletin nou, din ăsta cu CIP, nu te poți înrola. Nu-l recunoaște. Eu m-am înrolat cu pașaportul
  • Nu are card virtual care să expire după o tranzacție

Una peste alta, salut lansarea lor pe piață și sper să detroneze Revolutul.

46DRDE is my referral code for Salt Bank. Join me and become a founder in the first 100% Romanian neobank! Download the app here:
https://getapp.salt.bank/5Jb4/qei86jho

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

UNTOLD 2024 – vine Purple Disco Machine

Next Post

Spectacol unic la Jazz in the Park 2024!

Related Posts