fbpx

Programul TIFF.23

Peste 200 de filme, evenimente, concerte și expoziții sunt în programul celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Toate filmele au dublă subtitrare, în limba română și în limba engleză. Biletele au fost puse acum în vânzare online.

Acum poți să îți iei bilete la toate proiecțiile și evenimentele dorite din festival (14 – 24 ani la #Cluj) din cele peste 200 disponibile.

🫶 Let the feast begin!

🇬🇧 🇺🇸Toate filmele au dublă subtitrare, în limba română și în limba engleză, cu excepția celor vorbite deja în engleză.

TIFF.23 aduce un omagiu cinematografiei japoneze prin Focus Japonia, un program eclectic care reunește filme de referință din istoria cinemaului, cele mai apreciate producții recente, dar și ateliere și programe speciale.

Unele dintre cele mai relevante producții cinematografice din ultima perioadă se văd la TIFF, în cadrul Zilelor Filmului Românesc. Direct de la Cannes, publicul festivalului va putea vedea în premieră națională Trei kilometri până la capătul lumii (r. Emanuel Pârvu).

O noutate a acestei ediții TIFF este secțiunea Game On, care cuprinde filme cu tematică sportivă despre meciuri istorice, povești inspiraționale și sportivi extraordinari.

Desigur, festivalul nu putea fi complet fără concertele de la Muzeul de Artă, unde artiști din România, Japonia, Ungaria, Franța sau Germania vor pregăti în fiecare seară show-uri de blues, electro, disco alternative sau rock.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

UNTOLD lansează campania Soul Ticket

Related Posts