fbpx

Prin InfoTravel Romania? Nu, pentru ca fura!

Clar, nu am sa-mi fac concediu prin InfoTravel Romania!

Omu’ nu-i prost destul, daca nu-i si fudul!

Asta o demonstrat manageru’ de la InfoTravel Romania, dupa ce a furat conceptul campaniei lu’ Zaineasca

Pentru cei care nu au fost pe receptie, va spun ca Oana (aka Zaineasca) a pornit o campanie Spune nu prostitutiei în design (o campanie minunata, daca ma intrebi pe mine). Si fiindca o starnit ceva valva cu aceasta campanie, InfoTravel Romania s-o gandit sa se profite de aceasta idee, si sa fure ideea Oanei.

Urata treaba nu?

Toata treaba se termina simplu si cat de cat OK, daca domnul Petrica, isi recunostea gresala… DAR, dupa cum spuneam omu’ nu-i prost destul, daca nu-i si fudul!

Ia uitati ce-i debiteaza capu’ pe facebookInfoTravel Romania fura InfoTravel Romania fura

InfoTravel Romania fura

Intelegeti unde bat?

DA, uite un motiv sa-ti angajezi social manager!

Si da, e clar ca NU as avea incredere in InfoTravel Romania sa merg in concediu! (Sau vorba Groparului – de la care miseleste am furat si pozele – ai avea incredere sa mergi in concediu prin  InfoTravel Romania, al carei angajati NU STIU SA SCRIE… plm, daca imi gresesc actele si am probleme la vama in Brazilia?)

Clar, nu am sa-mi fac concediu prin InfoTravel Romania!


5 comments
  1. Nu o să câştige nimic, niciodată asa. Dacă tot ei sunt nervoşi pe alţii de la care au furat. Dacă nu este aşa importantă imaginea şi este doar mesajul important, de ce nu s-a imbracat el aşa, şi îşi făcea 2-3 foto în birou, şi transmitea acelaşi mesaj.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Grecia… pe mare

Next Post

TeoCabut a fos la “Noi Doi”

Related Posts

Yin si Yang

Rosia Montana, este si va fi un subiect de discutii muuuuulti ani de acum in colo. Pozitia mea referitoare la acest subiect, zic eu ca mi’am facut’o cunoscuta destul de bine, in toti acesti ani … am fost, sunt si voi fi pentru rosieni! Faptu’ ca in acest weekend am participat la un eveniment organizat de catre RMGC, nu inseamna ca am fost cumparat …. faptu’ ca ii bag in piSda mamii lor pe toti aia care sufera de asteniea de primavara, nu inseamna ca sunt impotriva celor care protesteaza impotriva minelor, legandu’se de portile de intrare cu lanturi … paradoxal de fier (da, nici mie nu mi’o venit sa cred ca fieru’ are legatura cu mina … ca doar eu stiu ca se cumpara din piata de la tarabele rusilor) … nu am nimic cu ei, serios … fiecare are dreptu’ la o opinie … acum, eu as prefera sa se poarte un dialog constructiv …
citește mai mult