fbpx

Prima zi?

Fara doar si poate, chelnerii ar trebui sa fie semnalizati cu un ecuson ceva, cand sunt in prima lor zi de lucru.

Si o zic cu cea mai mare seriozitate si fara pic de repros, sau orice alt sentiment negativ, pe care fiinta umana il poate emana.

Fapt.

Merg cu niste amici si buburza la un restaurant… restaurant la care mergem de foooooarte multa vreme. Avem o chelnerita proaspat angajata. Facem comanda si subliniem faptul ca suuuuuntem in mare graba, asa ca o rugam sa ne prepare si desertul in acelasi timp cu felul principal… chiar daca acesta din urma se raceste.

lampa restaurant

Vine chelnerita cu felul principal… gresit. Ii spunem la un alt chelner sa ii transmita la chelnerita noastra ca e gresit. Mancam felul principal asa cum e… pentru ca suntem in mare, mare graba.

Asteptam cinsprezece minute sa vina sa ne aduca desertul… e de negasit, in fapt nici un chelner nu e prin zona. Presupunem ca toti sunt in bucatarie cu cate o lamaie in fata. Dupa juma de ora, apare chelnerita cu desertul… gresit.

Nu-i mare lucru… suntem in graba, asa ca cerem nota. Ne intreaba daca platim cash sau? Uimiti, intrebam daca se poate si altfel… nu de alta, dar ii subliniasem la patron in nenumarate randuri ca pentru noi (si nu numai) e mai simplu sa ne achitam consumatia folosind cardul… Saracuta, tocmai isi daduse patronii de gol, aveau POS inca din primele zile, doar ca nu vroiau sa-l mai foloseasca… comisione, declaratii la fisc, bla bla bla.

So’, intelegeti de ce zic ca e mai bine sa fie semnalizati cei care sunt in prima zi la serviciu, mai ales chelnerii? Nu doar pentru noi… dar si pentru ei!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Inventia secolului

Next Post

Ziua mamei

Related Posts