fbpx

Picnic in the Park by Jazz in the Park, ediția 1

A avut loc ieri, 1 mai.

Organizatorii Jazz in the Park au decis să exitindă seria evenimentelor și în afara parcului Central din Cluj-Napoca și bine au făcut.

Primul eveniment de acest gen a avut loc în Iulius Park, un părculeț revigorat de Consiliul Local sau Județean (nu îmi dau seama, pentru că ambele instituții s-au lăudat că ele au realizat acest lucru minunat) în parteneriat cu Iulius Mall.

Din punctul meu de vedere a fost un succes real.

PicnicInThePark

Părculețul a fos plin ochi, dovadă că noi, clujenii, avem nevoie de astfel de evenimente. Că suntem flămânzi după evenimente de calitate în aer liber.

Practic oamenii de la Fapte au reinventat 1 Mai. Au demonstrat că petrecerile câmpenești cu mici și bere nu mai sunt de actualitate în anul 2015. Sper că organizatorii de evenimente (indiferent că discutăm de Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Județean sau organizatorii privați) au fost atenți și au ”furat” de la oamenii ăștia și vor pune în aplicare.

Mi-a plăcut că toaletele ecologice nu miroseau absolut deloc și aveau hârtie igenică (aveau Zewa, nu e obligatoriu să pui Zewa, dar și mor când văd din aia roz). Sincer vă spun că ăsta e cel mai mare neajuns (din punctul meu de vedere) când merg pe la câte un festival. Nu sunt fițos, pur și simplu am standarde… nu vreau să vomit când merg să fac șușu. Da, se poate, nu știu cât a costat, nu știu care a fost efortul organizatorilor, dar important e că se poate!

Mi-a plăcut că nu au înghesuit comercianții și că nu i-au canibalizat. E un lucru pe care sunt convins că l-au apreciat în primul rând cei care aveau stand.

Nu pot să spun că am fost încântat de faptul că erau doar corturi cu Staropramen, dar presupun că ăsta a fost un punct de pe negocierea cu sponsorul. Nu mă deranjează cortul în sine, ziceam așa doar de faptul că mi-ar fi plăcut mai mult să fie brandingul cu Jazz in the Park. În rest mi-a plăcut că a fost unitar.

Nu am fost încântat de mâncarea care s-a vândut, dar am apreciat că oamenii au investit și l-au adus pe Alex Petricean (D’artagnan).

Târguțul Vintage a fost o alegere bună având în vedere că spațiul nu a fost foarte mare. Mă gândesc că și Bazarul cu Lucruri Gratis e de luat în calcul pe viitor…

Amenajarea a fost de nota 10, îi felicit! Păturicile date gratis de către sponsor, fotoliile puse la dispoziție gratuit, spațiul mare pentru statul pe iarbă, amplasarea strategică… totul a fost bine gândit și extrem de bine pus în practică.

Moonlight Breakfast, Shazalakazoo și Basska au fost niște alegeri foarte bune pentru întreținerea atmosferii.

Băieți, felicitări!

P.S.

Pentru că le apreciez așa de mult munca, mi-am cumpărat o brățară de susținere, vă recomand să o faceți și voi!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

#NuTrecePeLanga

Next Post
Apus in Rovinj

Dare to fail

Related Posts