fbpx

Personalitate multipla

Ma, azi de dimineata m-am trezit cu o stare de bine, fara nici un motiv anume, si cu o reclama care mi se derula in cap la nesfarsit (si amu cand scriu aceste randuri, tat aia mi se invarte prin cap) – reclama aia la nu stiu’ce suplimente alimentare, aia in care iti spune birou-pat-birou-pat-birou-pat-birou-pat-birou-pat-birou-pat-birou-pat-birou-pat-birou-pat-birou-pat-birou-pat-birou-pat-birou-pat-birou-pat …. o stiti nu?

No’, pornind de la aia, ca tat imi vajie mie’n cap, si ca tateu sunt autorul acestui blog 😀 , io, am ajuns la concluzia ca sunt, cel putin, suspect de persionalitate multipla … adica, da, pun destul de mult suflet la birou, traiesc problemele care se ivesc, simt toate scandalurile care pot sa aiba loc, rad cu gura pana la urechi in momentul in care se intampla o chestiune amuzanta in campu’ muncii … sunt in stare sa imi iau de lucru acasa … dar toate aste, se incheie (in proportie de 90%) in momentul in care ajung acasa … da, mai impartasesc una alta cu buburuza cu ce s’o intamplay pe la birou, dar dupa aia, discutiile mele … ma rog focusul e unul cu totul diferit (acum, in momentul in care imi aduc ceva de lucru de la birou, e clar ca nu consider ca am ajuns acasa … adica, plm, ma pun la birou’ de’a casa si ma apuc de lucru’ … prin urmare pur si simplu am schimbat locatia biroului 🙂 ).

office2 

sursa poza

Dar voi, voi aveti personalitate multipla?


8 comments
  1. Pingback: avemblog.net
  2. Iti dai seama ca am citit birou-pat de cate ori ai scris? :D…asa ca m-ai facut sa mi se repete cuvintele astea si la mine in creier o buna perioada de timp.

    1. @Adriana: copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste-copy-paste 😀 (asa se face: copy-paste la “copy-paste-” )

  3. @A.Razvan : Continuare – Sunt Anti-Vendetta perfect proclamata, sistemul de valori n-o sa mi-l schimb niciodata! 🙂

    @Ciulea: Bre..ala e biroul unde creezi tu sau unde ai vrea sa creezi? 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Alexandru Racu – pictor

Next Post

O venit iarna!

Related Posts