fbpx

OTV

Bulversat fiind de audienta pe care o prezinta sus numitul post de televiziune, dintr-o discutie in alta, am ajuns, zilele trecute sa povestesc cu o amica de-a mea, despre subiectul, inepuizabil, Dian Diaconescu si televiziunea lui de succes.

otv

Ideea de baza e una cat se poate de simpla, nimeni nu se uita la OTV (conform unui studiu realizat de mine, neacredit da catre mirificii cercetatori englezi), si cu toate acestea, are o groaza de telespectatori, si mai mult decat atat, ca doar nu o sa il credem pe cuvant ca are asa mare audienta, amica asta a mea mi-a explicat ce inseamna OTV-ul pentru farmacia unde lucreaza.

Sa o luam cu inceputul, la ea in farmacie pe langa medicamentele clasice, se vand si cele naturiste (din cate am inteles nu foarte multe farmacii comercializeaza asa ceva), acele medicamente naturiste care sunt prezentate la postul de televiziune amintit anterior … curios, a 2-a zi dimineata (in general se prezinta efectele benefice ale medicamentelor seara) e plina farmacia de oameni care vreau sa cumpere produsul prezentat … si … surpriza … nici unu dintre pacienti nu o auzit de medicamentul respectiv de la OTV, au citit in ziare, au auzit de la prieteni, ceva neamuri de-a lor care se afla prin jungla amazoniana le-a trimis un porumbel calator cu un biletel scris pe o bucata de piele de leopard cu sangele unui leu … da unu ma!… unu nu s-a uitat la OTV!

Asa ca, tind sa cred ca mama, are extrem de multe relatii in lumea asta, si ea e cea care da sfoara’n tara cu ce se intampla (ea se uita la OTV) … e singura solutie lojica pe care o pot trage … mama e cea care informeaza publicul larg … nu numai din Romania, ci din toata lumea, despre cele ce se discuta la OTV.

Mai nou, televiziuni, care se vor a fi de stiri, il au invitat pe celebrul arestat, viitor presedinte al tarii, la ore de maxima audienta … ca poate poate le mai creste si lor audienta … no’ ma’ si or’ avut dreptate … ptr 10 minute m-am uita si eu la emisiunea respectiva… unde … din pacate pentru ei, mi-a crescut respectu pentru DD … de ce? … pentru ca omu’ a vazut o oportunitate de afaceri … nu a trebuit decat sa se uite la America anilor ‘90, sa vada ce fel de televiziuni au avut succes … si lojic, sa implementeze proiectul in Romania.

Si tu faci parte din marele grup a oamenilor care nu se uita la OTV? (eu nu am nevoie sa ma uit … ma informeaza mama cu tot ce e nou … odata pe saptamana imi face o scurta prezentare! 🙂 )


7 comments
  1. Vorba lui Horatiu Malaele intr-un interviu recent pt un tabloid: “Cititi ziarele tabloide?” si el: “Citesc orice!”. Fara complexe, fara fitze. Cheia este: depinde cum citesti, depinde cum te uiti la OTV. Daca asta este hrana ta, e una, daca te uiti pentru a contempla spectacolul lumii in care traim, atunci e alta.

  2. ah … era sa uit … Da, ma uit (si) la OTV!

    Acu’ pe bune … la marea Realitatea TV, televiziune cu tinuta cica, se vorbesc atitea timpenii si ineptii, se freaca mangalu’ ceva de speriat. Asa ca nu vad mare diferenta. OTV-ul e interesant ca fenomen nascut si crescut de un singur om si apoi mai e interesant ca … evolutie! De la tot soiul de conflicte imunde de cartier a ajuns in prim-planul peisajului TV. De ce si cum … asta e o alta discutie!

  3. Cum romania e plina de prosti, trebuia sa existe si o televiziune a prostilor… DD a fost cel care a vazut nisa, a ocupat-o si a castigat… fara afaceri cu statul, fara sa se bage (direct) in politica… asa ca desi OTV-ul mi se pare de toata jena, pentru Dan Diaconescu tot respectul…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Locul meu preferat din Romania

Next Post

Bagaju’

Related Posts