fbpx

Nepoti de Craciun, editia 3, ultima suta de metri

Am intrat in linie dreapta.

Din seria numa’ maine nu-i poimaine, va anunt cu surle si trambite ca mai avem cateva zile pana duminica, 16.12.2012, cand o sa dam startul celei de a 3-a editii Nepoti de Craciun.

Suntem undeva la 50 de voluntari care participam la acest eveniment si s-au anuntat undeva la 100 de oameni ca o sa vina sa doneze pentru bunicuti.

Hai si tu!

Obiectivul nostru e maret, nu o sa ne fie usor sa strangem cele 400 de pachete. Dar, cu ajutorul vostru, sunt sigur ca o sa reusim. Sunt sigur ca o sa reusim sa punem zambetu’ pe buzele a cel putin 400 de bunicuti.

Ce pot pune in punga de cadou?

De la alimente neperisabile (conserve de tot soiul, faina, fructe etc) si pana la articole vestimentare mici (sosete) orice e binevenit.

Alimentele sa nu fie cu termen de valabilitate mic.

Am prefera sa o lasam mai usor cu dulciurile. Nu zic sa nu punem, dar cine stie, poate unii sufera de diabet.

Daca cumparati un articol vestimentar va rog sa va ganditi ca el sa fie purtabil indiferent de sex.

Pungile de cadouri trebuie sa fie “echilibrate”… Pentru ca nu e frumos/corect ca cineva sa primeasca o pereche de sosete si altcineva o sticla de ulei.

Ne vedem duminica, 16.12.2012, la ora 13:00, in Polus Center, Food Court!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Sunt un special!

Next Post

Nepotii din editia cu numarul 3

Related Posts

Pe astia cine’i reclama?

Ma, sunt cateva categorii de vanzatori, care, din punctu’ meu de vedere, sunt de cea mai joasa speta .. serios, nu m’as angaja acolo nici impuscat … sau, daca as avea pistolu’ la tampla, nu m’as cobori la nivelu’ lor … Sa o luam, sistematic, ca un inginer pe hartie, ce’s, cu inceputu’.
citește mai mult