fbpx

Na si du-te! Iti dau eu invitatii.

Nu va faceti planuri pentru weekend!

Pentru ca va fac eu.

Vineri, 2 noiembrie 2012, ABATOR INDUSTRIES prezinta la Cinema Victoria o reimaginare a sunetului care insoteste filmul cult METROPOLIS, de Fritz Lang.

ABATOR INDUSTRIES este un colectiv muzical independent, stabilit in Bucuresti. Cei aproape 10 membrii ai grupului alcatuiesc acest alter-ego experimental, care gireaza o serie de expresii muzicale diferite ca atitudine, tendinte si componenta: live scoring pentru filme mute si coloane sonore pentru spectacole, LOUNGERIE II – fusion punk jazz, TUNESINNAOURHEADS – funk post rock si formule muzicale cu activitate  discontinua (THE SHAPE OF MOOMBHATON – experimental electro, UALVARIN vs. SEIBARTUT – free form electro dub, TYRANNOSAURUS JAZ – hip hop).

Sub denumirea ABATOR INDUSTRIES si in formule variate dictate de caracterul individual al fiecarui proiect, colectivul a reusit pana acum sa realizeze live, in spectacole, coloane sonore pentru:

  • filmul mut METROPOLIS – Fritz Lang, 1926
  • spectacolul de teatru dupa viata lui Vincent van Gogh, FOU ROUX, adaptare dupa Bucuria Vietii, Irving Stone
  • filmul mut NOSFERATU – F. W. Murnau, 1922
  • filmul mut Independenta Romaniei, 1912

Acestora li se adauga perfomance-uri experimentale sustinute in diverse spatii din Bucuresti dedicate artei contemporane: de la cluburi de muzica alternativa, pana la centre culturale, muzee si proiecte independente de revigorare a spatiului artistic contemporan.

Sambata, 3 noiembrie 2012, pentru prima data in Cluj o sa avem la Casa TIFF un concert de fusion punk jazz sustinut de membrii Loungerie II, incepand cu ora 22.

Concertul face parte din initiativa independenta a trupei de a-si promova si in tara primul EP (un gest mai degraba cultural – piesele pot fi ascultate si descarcate gratuit de pe internet, de a promova responsabil un sunet high fidelity, sub forma unui obiect cultural).

LOUNGERIE II este un proiect la granita dintre jazz, punk, noire poetry, jam session, funk si post rock. In primul an de la lansare, trupa a reusit, in mod independent, sa se faca auzita pe scena locala prin concerte live, in contexte cat mai diferite.

LOUNGERIE II a reusit sa se prezinte publicului pe scene importante precum cea a Festivalului de Jazz de la Sibiu sau a festivalului EUROPAFest, in salonul principal de la resedinta familiei regale a Romaniei; pe scenele celor mai importante cluburi de jazz si de muzica experimentala din Bucuresti; in galerii de arta, in spatii culturale alternative si pe scene de teatru, in librarii sip e scene in aer liber. Parcursul independent realizat de LOUNGERIE II este in primul rand o experienta a Nelimitei si a refuzului de a capitula intr-un spatiu cultural care inca se mai poate educa.

Tot sambata, 3 noiembrie 2012, incepand cu ora 20, avem Movie & Dinner editia 2: Soul Kitchen.

Despre Movie & Dinner va spun doar ca e la editia numarul 2 si ca o sa mancati delicatese pregatite de Rares Craiut (Slow Food) si Levente Becsi (bucatar sef la Casa TIFF).

Si nu va fac oricum… ci chiar va trimit! Din nou, nu va trimit oricum, ci va dau o invitatie dubla! Cate una pentru evenimentul de vineri, de la cinema Victoria si inca una pentru concertul de fusion punk jazz de la Casa TIFF.
Vreti? Mana sus cine vrea!
Invitatiile le dau pe principiul: primul venit, primul servit.
Lasati un comentariu cu evenimentul la care vreti sa participati.

2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cluj! Unde-ti petreci de Halloween?

Next Post

Cluju-i cam deficitar…

Related Posts