fbpx

Micul dejun. In Cluj?

De-o vreme incoace mi se face foame dimineata.

Stiu, cei care ma cunosc bine se vor mira… Pentru ca ei stiu ca pana nu demult, prima mea masa insemna undeva la ora 14. Dar, de o perioada buna de timp o inceput sa mi se faca foame dimineata.

Nu stiu de ce. Nu stiu ce s-a intamplat.

Poate de vina sunt escapadele din ultima perioada, poate ca toate cazarile de la hoteluri, pensiuni, mama/soacre, m-au facut sa mananc dimineata. In fine, cert e ca de o buna perioada de timp imi face placere sa mananc SI dimineata.

De o buna, buna perioada de timp ma incanta ideea de a iesi (dimineata) in oras si a manca o papara buna.

Dar unde? Unde pot manca, in Clujul asta mare, o ratota, dimineata, pana la ora 11?

Sincer va spun ca greu gasesti un local din buricul targului care sa-ti ofere asa ceva inainte de ora 11. Si sunt bulversat. Dar poate ca nu am gasit eu, poate ca nu am stiut eu unde sa merg… Poate ma ajutati voi cu niste recomandari.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

5 Responses

 1. buburuza says:

  Papara buna, inainte de ora 11 si relativ aproape de buricul targului.. hmm, sugestia mea e ( fara subtilitati) la ciulea.ro 😛

 2. Alina says:

  Eu iti recomand Marty. Au o omleta foarte buna. Si platoul Croque Madame este extrrm de consistent. Din cate stiu, toate cele patru locatii se deschid la ora 10 (sau poate mai devreme, sper sa nu spun prostii; dar poti verifica orarul pe site sau facebook). Sa ne spui si noua daca incerci ceva din recomandarile noastre si concluzia :-). Apreciez mult articolele tale despre localurile din Cluj.

  • Dan Ciulea says:

   De Marty sunt incantat, ca si local.

   Pe site la ei nu le scrie orarul si sincer nu cred ca se deschid asa dimineata.

   Merci de aprecieri Alina 🙂

   • Alina says:

    Vin cu vesti bune :-). Am verificat pe site (locatii) si atat cel de pe Horea, cat si cel de pe Babes se deschid la ora 9 in timpul saptamanii. Cel din Polus, respectiv Iulius, au program de la ora 10. Nu imi ramane decat sa iti urez pofta buna! Recomand si sandwich-ul cu pui. Astept impresiile pe blog, daca se poate, cu multumiri anticipate :-).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.