fbpx

Metamorfoza mea… ca sofer!

Ba! V-am spus ca de o buna bucata de vreme, mi-am lasat bata de baseball acasa. Nu o mai port in portbagaj. V-am spus ca de o fooooarte buna bucata de timp, nu ma mai ocup cu frane in fata soferilor, semne obscene celor care imi taie calea aiurea, coborarea de pe calendar a sfintilor si asocierea lor cu ceilalti participanti in trafic… nici macar lectii de condus nu mai dau!

No, bun… v-am reamintit!

Ideea e, ca de doua zile mi-am dus masina in service si, prin bunavointa colegilor de la birou, am primit masina firmei… sa ma plimb si eu prin oras, motorizat. E o masina agresiva… frantuzeasca, daca imi permiteti sa-l citez pe un alt coleg.

Io nu credeam ca un diesel, Logan, poate sa fie asa de agresiv! Sincer! Cand mergeam in dreapta si ea, masina, era condusa de colegul meu, imi ziceam in gand ca soferu-i de vina, ca o conduce sportiv, ca nu ii pasa de masina, ca o ambaleaza.

Dar nu e asa!

Ma! Din prima zi cand m-am urcat la volan, am simtit cum ma transform. Cei din jur incepeau sa ma enerveze la maxim. Masina trebuia turata! Aia din fata mea se miscau precum ochiul mortului. Depasirea prin dreapta nu mi se parea deloc aiurea. Sfintii, din calendarele crestin-ortodoxe, incepeau sa se coboare si sa faca parte din propozitiile adresate colegilor din trafic. Semnele indreptate catre participantii la trafic, erau din ce in ce mai dese.

Deci ma, incredbil! Numa cat mi-am pus cover foto cu: politetea este ca aerul din pneuri…

Clar, masina asta e malefica! MALEFICA va spun! parca as fi Hulk… om bun de felu’ meu, pana la un moment dat, cand ceva plesneste in mine, si ma fac verde. In cazul asta, pur si simplu ma urc la volanu masinei frantuzesti!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

  1. Adriana says:

    …cine-ar fi crezut ca si masina poate fi de vina? 😛

  1. March 28, 2013

    […] Daca pana acum faceam scandal in trafic, azi sunt ardelean la volan (daca nu sunt la volanul bestiei). […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.