fbpx

Marius Panfiloiu si pacatele lui culinare!

Marius Panfiloiu Acesta este un articol scris de Mariuspan (il vedeti si in poza alaturata):

Pentru că azi sunt liber şi nu mi-a tăcut gura pe Twitter, domnu’ Chinezu mi-a dat o leapşă în care trebuie să marturisesc (aşa ca la spovedanie) păcatele mele culinare. Aş putea mărturisi că vinovat îl consider şi pe Crivăţ, cel de la care Chinezu a primit această leapşă. Cum eu nu am blog s-a şi oferit să mi-o publice alături de prietenul Ciulea.

Păcate culinare am multe. Mi-o permite şi fizicul drept să vă spun, aşa că atunci când mă trec poftele mă dedau la păcate, indiferent de ora la care s-ar întîmpla.

La loc de cinste aş pune slănina cu ceapă verde pe care o devorez în special seara dupa ora 10. Atunci, mi se pare mie, că merge cel mai bine, să o oftic şi pe nevastă-mea care se uită cu jind la mine. Că doar femeile nu mai mănâncă după o anumită oră considerată târzie. Când nu este ceapa verde, e bună şi aia roşie, nepişcăcioasă.

Îndeaproape o urmează şi fasolea. Ciorba de fasole cu puţină afumătură prin ea, mai ales dacă e făcută de mama sau după reţeta lui Adi Hădean. Şi asta merge, bineînţeles, cu o salată de ceapă roşie cu oloi.

Şi după atâta mâncare sănătoasă trebuie şi un desert. Şi care ar putea fi ăsta dacă nu ciocolata, ciocolata sub orice formă. Cam atât că altfel nu imi ajunge toată ziua să enumăr păcatele mele culinare.

Si, ca urmare … maine imi voi publica si eu “pacatele mele culinare” cu acordul Chinei


6 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cat esti de rusinos?

Next Post

Pacatele mele… culinare

Related Posts

Parla italiano?

Amu’ cand am fost in concediu … fiind intr’o zona extrem de vizitata de catre mai galagiosii nostrii … prieteni, minunatii care ne gazduiesc “capsunarii”, cei care au reusit sa duca pizza si pastele la un nivel, pe care daca il numim arta, nu gresim deloc … vorbesc de italieni … binenteles … am (re)ajuns la o concluzie … si anume ca stiu italiana … serios, fara nici un raducionism, sau altceva de genu’ asta, va spun cu mana pe inima ca inteleg 70-80% din ce se vorbeste … si restu’ deduc.
citește mai mult