Home » LollyBoom 2017, ediția Cluj-Napoca

LollyBoom 2017, ediția Cluj-Napoca

LollyBoom 2017, ediția Cluj-Napoca, a însemnat:

Peste 500 de oameni au fost angrenați (colaboratori, artiști, organizatori, voluntari etc) pentru a amenaja o suprafața 17,773.38 m²  pe care am împărit-o în 39 de zone, unde am organizat peste 370 de ateliere gratuite la care am avut  1.500 de înscrieri unice (un copil putea să participe la 2 ateliere pe zi, noi am numărat un copil o singură dată, indiferent la câte atelierea a participat pe toată durata festivalului)

Evenimentul a reunit peste 50.000 de participanți, fiind dedicat tuturor categoriilor de vârstă. A reușit să ofere comunității clujene momente de divertisment, relaxare și petrecerea timpului liber alături de cei dragi prin diferite activități și ateliere creative.

LollyBoom și-a propus (și a reușit, spun eu) să readucă în viața noastră, a tuturor participanților cea mai frumoasă etapă, copilăria.

În perioada 1-4 iunie 2017 a avut loc cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca.

LollyBoom 2017

Evenimentul a reunit peste 50000 de participanți, fiind dedicat tuturor categoriilor de vârstă. A reușit să ofere comunității clujene momente de divertisment, relaxare și petrecerea timpului liber alături de cei dragi prin diferite activități și ateliere creative. De asemenea festivalul LollyBoom și-a propus să readucă în viața participanților cea mai frumoasă etapă, copilăria.

Experiența de neuitat din această ediție a însemnat ateliere creative și super activități pentru toate categoriile de vârstă. Cei mici s-au bucurat, au învățat prin tehnici educative, au experimentat și au deșlușit tainele bucătăriei unde au învățat să gătească cele mai delicioase dulcegării sau să gătească cea mai gustoasă pizza, au cântat la diverse instrumente, au cusut rochițe, au pictat figurine de ipsos, ceramică, pânză, bumbac, au creat diverse obiecte cum ar fi rame foto, avioane colorate pe cârlig de rufe și au jucat scrabble, monopoly, ubongo, coloniștii din catan, șah.

Noi, cei cu suflet de copil, ne-am reamintit și participat activ la jocurile copilăriei: șotron, elastic, avioane de hârtie, jenga cu bile, cursă cu pistoale și pahare cu apă. În zona parcului ne-am super distrat și la bubble football, tir cu arcul, treasure hunt, cursă cu obstacole, trenulețul bucuriei.

LollyBoom 2017

Spectacolele la scenă au fost marea încântare indiferent de vârstă. S-au bucurat de mulți participanți inegalabilele spectacole de magie ale prietenului de la Fantasmagia Cristian Guna, concertele, spectacolele de dans, teatru de păpuși, iar energizarea pentru a continua distracția a fost posibilă datorită prietenilor de la Away Club prin aerobic, step, zumba, kangoo jumps, tae bo (m-au terminat instructoarele… 15 minute nu mai eram în stare nici să vorbesc. Nu mă plâng, din contră, le laud!).

Filmul lui Don Alexandru (BTW, vă recomand să-i urmăriți activitatea pe vimeo) și proiectul StoryVibers, a lui CDj, au completat tărâmul de vis pe care LollyBoom l-a pregătit pentru clujeni.

LollyBoom, povestea continuă… și-n alte localități!


comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.