fbpx

Limitatoare de viteza

Sambata am fost si eu fotograf de ocazie.

Povestea incepe in jurul orelor de amiaza, cand, si eu ca tot omul, dupa ce luase un mic dejun copios, m-am pus in pat sa imi odihnesc oasele, si totodata sa imi pot depune grasime pe carne (se spune ca: fie omu’ cat de mic, dupa masa doarme’umpic!), astfel, nici nu apuc bine sa imi pun capul pe perina ca si aud un zgomti de frana, urmat de unul care anunta ca tocmai doua masini si-au exprimat cu o pasiune salbatica dragostea dintre ele, pupandu-se.

Normal, ca orice roman, dornic de actiune, pun mana pe aparatu’ foto, si ies in strada, cu unicul scop de a surprinde actiunea.

accident pasteur-viilor

Accidenul in sine nu e o noutate, e o stire (aici, aici si aici), dar in nici un caz nu e noutate … se intampla destul de des acest lucru. Si se intampla, din cauza ca, pe drumul cu prioritate sunt parcate masini si de’o parte di de alta, iar cei care vin de pe cel fara prioritate, ca sa se poata asigura, sunt obligati sa iasa pana in mijlocul drumului… iar daca ala ce vine de pe drumu’ cu prioritate, mai are si viteze … am gasit ingredientele perfecte pentru a avea un accident.

Ce ma frapeaza pe mine … sau ma rog, am o nedumerire … poate ma ajutati voi cu un raspuns:

Cum pun astia de la rutiera limitatoarele de viteza … in functie de ce?

In zona, au fost vreo’ sase luni astfel de limitatoare… doar ca au disparut, si ma gandeam, in functie de ce se pun acesti “politisti morti”? … in functie de cum bate vantu’? in functie de cat e de influenta persoana care sat prin zona?


9 comments
  1. Cu niste oglinzi amplasate k lumea (nu din alea sa iti vad blocul tau :d )ar trebui sa se rezolve problema.
    De faza cu parcatul, mai greu la noi!

  2. No, pe drumul ala cu prioritate o las si eu seara ca n-am unde. Dar accidentul asta n-a fost din cauza mea ca masina mea nu era acolo in weekend. E bine? 😀

  3. In functie de scolile din preajma sau clar in functie de ce miez sta pe acolo. Imi pare rau pentru cei 2, acelasi chestii intalnim si in Bucuresti… chiar de unde ies eu dintre blocuri trebuie sa ies mult sa pot vedea ceva. O oglinda dinaia de se mai pune prin unele locuri m-ar ajuta foarte mult.

  4. Ce limitatoare? Sa existe o banda speciala pentru ambulanta, pompieri, politie si cei care merg cu viteza mai mare. Cea de langa trotuar sa fie doar pentru femei, incepatori si trolebuze. 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cei din jurul tau

Next Post

Cu sau fara?

Related Posts